Cea mai buna solutie CRM

Am intalnit foarte des intrebarea, „Care este cea mai buna solutie CRM”

Cea mai buna solutie CRM este aceea care indeplineste un procent mare din conditiile, cerintele dumneavoastra.
Fie ca este o solutie CRM Online sau On Premise, instalata pe server-ul dumneavoastra, localizat in sediul dumneavoastra, solutia CRM pentru a fi cea mai buna, trebuie sa va indeplineasca conditiile atat financiare cat si de securitate.
In prezent o solutie CRM buna pentru Romania este Microsoft Dynamics CRM. Este oferita atat in varianta Online, cat si ca produs independent administrat de client in sediul propriu pe echipamentele, serverele proprii.

De ce consideram Microsoft Dynamics CRM una dintre cele mai bune solutii CRM pentru Romania?
Datorita implicarii companiei Microsoft in promovarea solutiilor CRM si ERP din ultimii ani. Activitatea companiilor partenere Microsoft in aria de solutii CRM si ERP distribuie si ofera suport profesional clientilor.
Piata solutiilor CRM si ERP este inca in crestere in Romania, serviciile companiilor sunt orientate catre client, oferind profesionalism si promptitudine.
Daca solutia Microsoft Dynamics CRM On Premises aduce costuri de infrastructura pentru o companie mai mica, atunci solutia Microsoft Dynamics CRM Online este potrivita.
Elimina costurile de infrastructura pentru servere dedicate, costurile licentierii sunt mai mici, iar timpul de implementare este mult mai mic.
Ceea ce nu ofera solutia CRM Online este flexibilitatea in personalizare a fluxului de date si de procese.

Dynamics CRM Online ofera si servicii de document management integrat cu serviciile de management al vanzarilor.

Versiuea Dynamics CRM 2011 este cea mai flexibila dintre editiile lansate de Microsoft, ceea ce pentru afacerile din Romania este un avanaj.
Personalizarea solutie CRM este unul dintre aspectele cele mai importante ale produsului achizitionat.

In concluzie:

Daca alegeti varianta Dynamics CRM online veti scapa de problema infrastructurii hardware precum si de serviciile de mentenanta ale acesteia.
Atentie la spatiul de stocare inclus in abonamentul lunar contractat. In timp spatiul de stocare utilizat pe server-ul de hosting poate deveni foarte costisitor.

Pentru mine cea mai buna solutie CRM este Insightly pentru ca este si cel mai bun CRM Gratuit.

Facebooklinkedinmail