CRM Gratuit Online Ideea

Claudiu Pojar a dezvoltat acest soft din necesitatea care se impune. Este printre putinii care iti ofera un soft de CRM GRATUIT.

A NU avea un soft de CRM inseamna a lucra dupa ureche, a lucra primitiv si ineficient. Tocmai de aceea a venit in intampinarea antreprenorilor romani, oferind posibilitatea de a folosi acest minunat soft care iti permite sa ai o perspectiva de 360 de grade asupra clientului. Asta inseamna sa poti face usor extra-vanzari si sa-ti planifici fiecare actiune inteligent.

Daca ar fi sa schitam in linii mari ce poate sa faca softul si care sunt beneficiile, iata care ar fi acelea:

  • Ai toti clientii intr-un singur loc, accesibil de oriunde
  • Manageriezi toate contactele odata sau individual
  • Notezi ce s-a vorbit cu fiecare client in parte, nu risti sa-l suni de 3 ori intr-o saptamana.
  • Notezi in calendar fiecare intalnire si programezi fiecare actiune
  • Sortezi clientii in functie de orice criteriu doresti
  • Adaugi proiecte si urmaresti – managementul proiectelor

Vanzarea este cuvantul cel mai important atunci cand vorbim de un soft CRM. Facilitand accesul la informatie si avand totul organizat, poti sa salvezi timp important. Salvand timp important vei salva si bani, elementul esential atunci cand vorbim de o afacere. Firmele mari isi permit sa dezvolte propriul lor soft de CRM. Nu acelasi lucru il putem spune si despre companiile mici sau medii pentru ca, costul unui asemenea soft nu este accesibil oricui. Tocmai de aceea este important ca firmele sa-si achizitioneze prin orice mod, un soft care sa le permita si lor sa lucreze eficient.

Softul de CRM pe piata din Romania

In Romania, piata este inca in dezvoltare si sunt putine companii care realizeaza importanta lui. Asta datorita faptului ca eficienta si atentia la detalii nu au ajuns sa fie prioritare pentru noi. Nu ne putem mandri ca germanii sau alte popoare cu o cultura in acest sens. Tocmai de aceea, intreprinzatorii romani nu constientizeaza necesitatea lui mai ales atunci cand sunt la inceput de drum.

Cea mai gresita abordare este asupra clientul si asupra fidelizarii lui. Odata ce el ajunge la tine sau tu ajungi sa vorbesti cu el, trebuie musai sa ramana in baza ta de date, altfel il pierzi pentru totdeauna. Cumpararea unei baze de date nu este tocmai o solutie buna pentru ca nu starnesti incredere, dar odata ce clientul a auzit de tine odata, sansele ca a doua sau a treia oara sa cumpere de la tine cresc semnificativ.

O parte din micii intreprinzatori stiu de existenta acestui soft dar se cred prea mici pentru a incepe sa-l utilizeze. Amanarea implementarii lui nu face nimic altceva decat sa incetineasca cresterea si dezvoltarea firmei. Dar daca o luam logic, nu cumva o firma trebuie construita pe o baza solida, privind la cele mai mari companii?

Pentru manageri este cheia principala de control a activitatii si vanzarilor. Nu trebuie sa-ti obosesti agentul de vanzari cu tot felul de rapoarte. Avand CRM, ai totul intr-un singur loc. Poti sa adaugi un filtru oricand, sa vezi cu cati potentiali clienti a luat legatura la o anumita data, ce a vorbit cu ei si cate contracte a incheiat. Toate acestea la cateva click-uri distanta.

Costul unui CRM la Onlineideea

La onlineideea costul pentru a avea acces la un system CRM este zero. Practic noi oferim un  CRM GRATUIT pentru Startup-uri, firme mici si medii care doresc pana in 10 utilizatori.

Poate te intrebi de ce facem acest lucru? Simplu, pentru ca este nevoie in primul rand de educare a pietei si mai apoi de vanzare. Pentru ca trebuie sa ajuti o piata sa inteleaga avantajele unui program si mai apoi daca este nevoie, vanzarea sa se realizeze singura, din necesitate.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestui CRM gratuit este sa completezi formularul de contact crm gratuit de pe site-ul onlineideea si noi iti vom oferi acces la CRM. Incepe ACUM! Mentioneaza in subiect ca doresti acces la CRM -ul gratuit.

Facebooklinkedinmail