CRM Gratuit | Free CRM

Am gasit un nou CRM Gratuit.

Stiu, CRM-urile gratuite nu sunt total gratuite. Orice CRM gratis are anumite limitari. Asta este clar pentru toata lumea. Dar, haideti sa vedem ce ne ofera acest nou soft SaaS (software as a service).

Cum se numeste aplicatia? 

Free CRM.com adica crm gratis .com foarte sugestiv

Conturile crm gratis pot avea până la 100 de utilizatori și 100.000 de contacte spre deosebire de solutia CRM Insightly despre care am scris aici. Solutiile plătite oferite de Free CRM sunt taxate per utilizator, pe lună fără contracte pe termen lung. Puteți să faceți upgrade de la versiunea CRM Gratis la o ediție plătită oricând.

Acest CRM gratuit este limitat la 100.000 de contacte și până la 100 de utilizatori pe echipa.

Fascinant daca ne uităm doar la acest aspect de limitare. Versiunea gratuită nu include suport tehnic sau campanii de marketing și expiră după un 1 an. Versiunea plătită CRMPRO costă 24.95 dolari per utilizator pe lună și este complet echipată cu spațiu de stocare nelimitat, campanii nelimitate de marketing și include suport tehnic. Pachetul Voice CRM este 39.95 dolari per utilizator pe lună și include optiune de click to call nelimitat in SUA.

Este simplu să începeți cu acest CRM Gratuit (gratis) oferit de FreeCRM.com cred ca in 30 de minute va dati seama daca va ajuta mai mult decat sistemul de crm in excel pe care poate il folositi azi. Pentru inscriere este nevoie de doar 3 minute. Deci, incercati si acest CRM Gratuit pentru un an, dacă v-au convins puteti plăti prin Pay Pal de la lună la lună fără contracte ce implică constringeri, in plus aveti garanția că vă returneaza banii plătiti in avans daca va anulati abonamentul conform regulilor acceptate.

In portofoliul acestei solutii CRM nu am regasit companii mari, deci putem trage concluzia ca solutia inca nu este foarte orientata catre clienti corporativi ci din contra se adreseaza si IMM-urilor. Pana la urma, 25 de dolari/luna este cel mai ieftin CRM Cloud care l-am intalnit pana acum. Daca ne uitam la polul opus la cel mai celebru CRM Online, SalesForce, ofera versiune de CRM Gratuit dar pentru un test de 30 de zile, ulterior oricum solutia nu este accesibila pentru 1 utilizator, trebuie sa achizitionezi minim 5 licente.

Asadar testare gratuita www.freecrm.com

Facebooklinkedinmail