Despre noi

Aplicatii software personalizate

ADCO inseamna aplicatii personalizate pentru coordonarea proceselor de afaceri. Asta inseamna ca plecam de la ideile tale, de la viziunea ta asupra afacerii pentru a crea o solutie software prin care vei putea sa iti administrezi mult mai usor afacerea. Produsele noastre se muleaza perfect pe afacerea ta, pentru ca fiecare detaliu este stabilit impreuna cu tine, fie ca e vorba de managementul clientilor, managementul vanzari, CRM, ERP sau managementul proiectelor.

Am inteles inca de la inceput trei lucruri:

  • Fiecare afacere este absolut unica, deci nu exista o solutie generala pentru administrarea proceselor de afaceri. Sistemele personalizate sunt singura optiune viabila.
  • Software-ul trebuie sa urmeze procesele de afaceri, si nu invers. A modifica o afacere doar pentru a se potrivi cu un sistem software existent nu este o solutie. Este un impediment in calea dezvoltarii viitoare a afacerii.
  • Afacerile cresc. Un sistem perfect pentru afacerea de azi ar putea fi depasit peste o luna. Cream produsele noastre gandindu-ne la cresterea viitoare. Putem oricand modifica solutia oferita ca sa se muleze pe afacerea ta care a crescut intre timp.

Aplicatiile software CRM dezvoltate de noi respecta aceste principii. Studiem afacerea, intelegem cum functioneaza, intelegem viziunea managerului pentru viitor. Si apoi construim oglinda afacerii in software-ul CRM.

Prin ce facem am ajutat zeci de companii sa isi simplifice enorm managementul proceselor. Sa faca ce stiu ei cel mai bine si sa se concentreze pe dezvoltare, fara grija proceselor ce deveneau mult mai complicate o data cu cresterea companiei.

Simplitatea este pasiunea noastra. Cu ADCO poti fi sigur ca vei avea parte de cea mai simpla solutie de administrare a proceselor pentru afacerea ta. Pentru ca deja o cunosti. Pentru ca folosesti zilnic aceasta solutie. Pentru ca tu ai gandit-o. Tu ai creat-o. Tu ai perfectionat-o. Noi doar o transpunem in software. Insa suntem cei mai buni la asta.

Suntem parteneri IBM si folosim numai tehnologii de ultima ora, care functioneaza pentru mii de companii din intreaga lume. IBM ne sustine in munca noastra de a crea software special pentru afacerea ta.

Prin noi, vei avea si tu sustinerea tehnologiilor IBM.

Solutii CRM personalizate