Dezvoltator IBM Domino Lotus Notes

Pentru companiile care detin infrastructura IBM Domino Lotus Notes oferim servicii de dezvoltarea personalizata a aplicatiilor, managementul sistemului de mesagerie (e-mail) si integrarea aplicatiilor dezvoltate in mediul Domino Lotus Notes cu alte tehnologii.

Fie ca iti doresti un sistem simplu de management al sarcinilor, un sistem complex de management al clientilor CRM, formulare dinamice pentru inregistrarea de informatii … daca iti doresti sa fie dezvoltare in mediul Lotus Notes, noi suntem compania potrivita.
Putem dezvolta functionalitati de integrare a serviciilor client server, exportul (portarea) aplicatiilor dezvoltate in mediul Lotus Notes ca servicii web sau chiar integrarea aplicatiilor Domino Notes cu Microsoft Office.

Dezvoltare Lotus Notes

Punctele noastre forte sunt dezvoltarea in mediul tehnilogic IBM Lotus, Domino si Websphere. Totodata avem competente in mediul Java, Microsoft si Oracle.
Suntem printre cei mai buni pentru ca avem proceduri certificate ISO si urmarim cu strictete obtinerea de performante maxime in urmatoarele domenii:

  • Managementul cerintelorCere oferta aplicatii Lotus Notes
  • Planificarea proiectelor de dezvoltare software
  • Urmarirea si supervizarea proiectelor software
  • Asigurarea calitatii aplicatiilor software
  • Managementul configuratiei software
  • Programe de training

Dezvoltare IBM WebSphere PortalOferim dezvoltare si administrare de aplicatii si portaluri web pe platforma IBM WebSphere. Aplicatii destinate managementulului, clientilor, sectorului public sau angajatilor companiei.

Facebooklinkedinmail