Solutii ERP Timisoara | Firme ERP

Cauti o solutie ERP in Timisoara?

In continuare se afla o prezentare de solutie ERP din Timisoara.
Solutie ERP: Ascent – ofera un sistem complet integrat. Sistemul ERP propus de echipa Ascent este bazat pe o solutie “open source” care poate sa fie rulata pe sistemele de operare Linux concomitent cu accesul din sistemele de operare Windows.
Arhitectura sistemului ERP faciliteaza planificarea si gestionarea activitatii afacerilor din domenii diferse precum: distributie, retail, productie, constructii, transporturi, servicii.
Arhitectura solutiei ERP Ascent – este gandita in sistem modular pentru a putea fi adaptata rapid la noile cerinte ale afacerii.
Adaptabilitatea solutiei in timp scurt, micsoreaza costul implementarii in mod direct si indirect.
Operatiunile efectuate in sistem sunt stocate intr-un server central, iar accesul utilizatorilor la informatie se face prin browser de internet intr-un mediu securizat.

Vezi o lista cu 10 solutii ERP de revizuit

Capatati avantaje competitive gestionand stocurile in timp real, comenzile de vanzare si respectiv a procesele de aprovizionare. Tineti sub observatie doar din cateva click-uri procesele de cash-flow ale companiei.
Buna organizare ofertia de o solutie ERP se reflecta atat in reducerea de costuri operationale cat si prin cresterea vanzarilor rezultat al unui proces rapid de management al clientilor si al satisfactiei acestora.

Modulele principale ale solutiei ERP sunt: Gestiunea Stocurilor, Gestiunea Contractelor, Aprovizionarea, Distributia, Planificarea si Urmarirea Productiei, Managementul proiectelor de devize constructii, Vanzari, Managementul depozitului de marfa, Raportari manageriale, Raportari Financiare, Contabilitate, Mijloace fixe si Salarizare.

Detalii complete despre aceasta solutie puteti gasi AICI.

Facebooklinkedinmail