Oferă un cadou unic și de neuitat de ziua îndrăgostiților

Pictura de ziua îndrăgostiților, sărbătoarea iubirii

Încă din secolul al XIX-lea, îndrăgostiții și-au sărbătorit cealaltă jumătate și dragostea pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. De-a lungul secolelor au apărut mai multe legende despre originea acestei sărbători.

Prima legendă datează din secolul al III-lea în Roma, unde a trăit un preot pe nume Valentin. Într-un context în care căsătoriile au fost interzise de împăratul Claudius al II-lea pentru ca mai mulți bărbați să fie trimiși la război, preotul Valentin a unit cuplurile în cel mai mare secret. Când a fost descoperită înșelăciunea, împăratul l-a condamnat pe preot să fie închis și condamnat la moarte. În timpul șederii în închisoare, Valentin a cunoscut-o pe fiica oarbă a temnicerului său. Se spune că chiar înainte de execuția sa, pe 14 februarie, Valentin a reușit să-i redea vederea și ar fi trimis o scrisoare semnată „Valentinul tău”. Valentin a fost canonizat după căderea Imperiului Roman  și a devenit astfel sfântul patron al îndrăgostiților și al cuplurilor logodite. O altă legendă spune că Ziua Îndrăgostiților a fost creată ca înlocuitor pentru Lupercalia, o sărbătoare păgână din timpul Romei antice. Aceste festivaluri au fost sărbătorite în jurul datei de 15 februarie în onoarea lui Lupercus, zeul fertilităţii.

Oricare ar fi originea acestei sărbători, ea este sărbătorită și astăzi mai mult ca niciodată, când îndrăgostiții fac schimb de cadouri, simboluri ale dragostei lor.

Pictura pe numere, un cadou original si durabil

Ai nevoie de inspirație pentru a-i face un cadou persoanei tale speciale pe 14 februarie? De ce să nu apelezi anul acesta la un cadou original, durabil și util? Pictura pe numere este cadoul perfect! Dincolo de virtuțile terapeutice pentru care este recunoscută, pictura pe numere este un hobby creativ din ce în ce mai popular, creat pentru a se potrivi tuturor grupelor de vârstă și poate fi practicată fără a avea nicio abilitate artistică specială. Astfel, pictura pe numere este un cadou fantastic întrucât oferi atât a activitate creativă pentru timpul liber, dar și un obiect decorativ.

Dacă cealaltă jumătate a ta este un fan al peisajelor maritime, înzăpezite, rurale sau chiar al animalelor sălbatice, oferă-i posibilitatea de a crea ea înșăși/el însuși o operă de artă pe care o vor expune cu mândrie.

Pictează secțiune cu secțiune urmând numerele afișate și dă treptat viață imaginii. Acest cadou va reflecta importanța pe care o dai sărbătorii si persoanei iubite. 

Ți-e frică să alegi un design greșit? Atunci contactează-ne și noi te vom ajuta să alegi pictura potrivită.
pictura pe numere catalog preturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *