Pareri Elf Bar 600

Elf Bar 600 este primul vaporizator de unică folosință pe care l-am avut pana in prezent și care nu a fost un dispozitiv cu pod interschimbabil sau un sistem cu rezervor de unică folosință. Au trecut câțiva ani de când am vapat si atunci a fost pe un sistem diferit. Așa că nu eram sigură la ce să mă aștept de la un dispozitiv de unică folosință de vaping.

Experiențele mele din trecut cu dispozitive de unică folosință au fost în general negative din cauza aromelor lipsite de imaginație, a duratei slabe și a nivelurilor nepotrivite de e-lichid (spitback, când lichidul nu este vaporizat corespunzător). La inceputul anului mi-am zis: Cât de mult s-a dezvoltat piața vaporizatoarelor de unică folosință in ultimi ani? Asadar am dat o noua sansa si am facut o evaluare a unor arome de la Elf Bar. Va scriu pe scurt parerile mele in urma acestui experiment

Elf Bar 600 are aproximativ aceeași lungime ca și o țigară obișnuită (pe care nu am mai fumat-o din 2014), dar puțin mai lată. Vaporizatoarele sunt etichetate cu sigla Elf Bar, conținut de 2% nicotină și numele aromei. Fiecare dispozitiv cu aromă are, de asemenea, propria sa culoare specifică într-un finisaj mat minunat, astfel încât sunt destul de ușor de recunoscut. Aparatul cântărește aproximativ 25-30 g și se potrivește confortabil în mâna mea (mână de femeie).

Elf Bar 600 este activat prin tragere. Există un mic LED albastru la capăt care se aprinde continuu atunci când este activat de o tragere de la muștiucul negru și clipocește de cinci ori când dispozitivul este terminat și gata de a fi aruncat.

Vapingul este ușor și fără efort – un concept minunat si ai optiunea de placere fara nicotina!

Elf Bar 600 Păreri despre arome

Această recenzie pentru arome este în întregime părerea mea, iar gustul este subiectiv, așa că părerile dvs. pot varia.

Voi ce branduri si arome ati experimentat?
Va rog scrieti-mi un comentariu pentru ce brand si aroma vreti o evaluare a unui vaper cu vechime?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *