Recomandare avocat ANRP – Iulian Lepa

Sunt sigur ca tu, cititor atent si inteligent, dupa ce vei citi acest articol, vei intelege mai bine de ce sa alegi un avocat ANRP precum Iulian Lepa. 

Ab initio trebuie sa aflam ce este ANRP. Conform tuturor definitiilor, ANRP este Autoritatea Nationala a Restituirii Proprietatilor. Probabil ca acum lucrurile sunt mai clare.
Daca cauti avocat anrp sigur ai avut un teren, o casa sau orice alt tip de proprietatate  si nu o poti recupera in natura ori prin echivalent prin acordarea de despagubiri din “n” motive. In acest caz, ar trebui sa apelezi la un avocat specializat in cazuri ANRP, pentru ca este singura cale. Iti voi indica cateva criterii obiective rezonabile pentru alegerea unui avocat bun. Poti fie sa consideri aceste criterii nepotrivite pentru „cea mai buna” alegere, apoi sa utilizezi altele care ti se par mai relevante, fie sa aplici criteriile acestea si sa descoperi ca, pe baza lor, exista cineva care sa fie avocatul tau de incredere. Noi il recomandam pe avocatul Iulian Lepa pentru cazurile ANRP si vei vedea de ce.

Criteriile pe care le propunem nu pot fi aplicate bifand una din cele doua casete: „Da” si „Nu”. Pentru fiecare dintre ele, judecata ar putea fi exprimata in schimb prin indicarea unei valori pe o scala. Daca folosim o scala de la 1 la 10, de exemplu, se poate intampla ca un avocat sa fie evaluat cu 1 pe un criteriu si cu 10 pe un altul. Cu toate acestea, am exclude din alegere un avocat care are calificative foarte scazute pe baza unor criterii. Nimeni nu este perfect, dar imperfectiunile grave sunt greu de digerat, mai ales in domeniul juridic.

Majoritatea persoanelor care au un avocat de incredere locuiesc in acelasi oras in care isi are biroul principal sau intr-un oras din apropiere. Fara indoiala, acest lucru reprezinta un avantaj important. Daca esti din Bucuresti sau din apropiere si ai de recuperat un teren, iti recomandam pe dl. avocat Iulian Lepa.

Iulian Lepa a recuperat sume de bani semnificative cu 6 cifre in EURO in favoare clientilor, in litigii cu Statul Roman.

Majoritatea problemelor juridice sunt destul de frecvente si pot fi tratate decent de un numar bun de avocati. Insa ar fi indicat sa ai un avocat de incredere „generalist”, ca sa spunem asa, care sa aiba si alte specializari pe langa ANRP pentru ca nu se stie cand ai nevoie si de alte sfaturi, ce pot sau nu pot fi legate de obiectul retrocedarii. Un fel de „avocat de familie” (prin analogie cu medicul de familie), de preferinta un avocat civilist, care te poate indruma in toate cazurile, pare recomandabil. Daca ai rezolvat un litigiu cu ANRP, dar apoi ai si o problema comerciala legata de teren sau casa, un avocat care iti cunoaste deja cazul ar fi cel mai bun. Un avocat este capabil sa stie mai bine decat tine ceea ce trebuie facut.

Pe site-ul Baroului Bucuresti exista o arhiva, disponibila gratuit tuturor, unde se gasesc datele esentiale ale tuturor membrilor tabloului avocatilor din Bucuresti. Acest lucru iti va permite, printre altele, sa vezi data cand a fost inregistrat si astfel sa evaluezi experienta. Cu siguranta, cand este vorba despre o retrocedare, cauti un avocat cu o anumita experienta (pretioasa altminteri in toate specializarile), astfel incat sa respingi din start pe cineva la inceput de drum. Retrocedarile sunt subiecte stufoase pentru ca este vorba de anumite proprietati care valoreaza ori pot valora foarte, foarte mult.

Asa ca, credem ca Iulian Lepa este avocatul care merita atentia ta. Este mereu motivat sa se updateze si a castigat multe cazuri. Iti putem spune ca a obtinut chiar si cu 30 de ori mai multe puncte ANRP decat cele acordate initial de Statul Roman prin ANRP. Sa stii ca lupta cu Statul Roman este o lupta titanica, adesea facandu-te sa te simti ca celebrul personaj al lui Cervantes, Don Quijote. Dar nu si cand esti reprezentat de un avocat bun, cu experienta suficienta si cu daruire, precum Iulian Lepa.

Pentru mai multe detalii, site-ul https://avocat-iulianlepa.ro/ iti sta la dispozitie cu foarte multe informatii concrete.

One thought on “Recomandare avocat ANRP – Iulian Lepa

 1. Cumparam Dosare ANRP – telefon – 0788029694 – la cel mai bun pret din piata privind RETROCEDARILE. Totodata Reprezetare privind Retrocedari pentru: Dispozitii Primarii, Notificari Primarii, Dosare ANRP, Fond Funciar si Sentinte Judecatoresti pentru anul in curs prin Avocati Specializati in DOSARE ANRP – Telefon 0788029694.
  Aveti o notificare depusa la Primarie ? Aveti un dosar de Retrocedare nesolutionat ? Indiferent de stadiul dosarului dvs la Primarie , Prefectura sau ANRP , noi va putem reprezenta in fata tuturor Autoritatilor privind depunerea diligentelor aferente solutionarii dreptului dvs . IN CALITATE DE PARTENERI AI DVS . efectuam plata tuturor cheltuielilor necesare aferente demersurilor ce se impun pana la solutionarea dosarului de retrocedare ( onorarii avocati , experti , cheltuieli de obtinere a documentelor ce lipsesc din dosar , etc ) . Totodata va oferim varianta cesionarii drepturilor dvs in conformitate cu legea 165/2013 daca este cazul .
  ONORARIUL IL PERCEPEM DOAR IN CAZ DE SUCCES !!!
  CONTACT
  e-mail : stefan_terziu@yahoo.com sau telefon 0788029694
  DOSARE FONDUL PROPRIETATEA
  Cumparam Decizii Puncte ANRP – telefon – 0788029694 – la cel mai bun pret din piata privind RETROCEDARI pentru anul 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *