Elf Bar 600 Review (partea a doua)

REVIEW AROME ELF BAR 600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Aceasta este partea 2 a recenziei mele despre Elf Bar 600 (partea 1 poate fi găsită aici).

 

Coacăze – Aceasta oferă o explozie de arome de afine proaspete și suculente, cu o senzație de răcoare persistentă la care nu mă așteptam. De obicei, nu sunt un fan al vape-urilor cu o singură aromă, dar deja acesta devine, ușor ușor, un vaporizator permanent pentru mine.

Review ELF BAR 600 pufuri Aroma Blueberry Sour Raspberry

 

 

 

 

 

Cola – Când rețeta pentru una dintre cele mai populare băuturi răcoritoare din lume este – în cea mai mare parte – un mister, realizarea unei arome de e-lichid  este, ei bine, ambițioasă. În mod neașteptat, această aromă nu este groaznică(deoarece majoritatea e-lichidelor de cola au gust de cola răsuflată de o zi). Cu toate acestea, la inhalare, aroma nu durează atât de mult.

Review Elf Bar 600 Cola

 

 

 

 

 

Struguri – Una dintre cele mai simpliste arome din orice gamă, această aromă este – în mod ciudat  una care pe unii ii poate satisface, iar pe alții nu.  Așa cum sugerează numele aromei și culoarea Elf Bar (violet), aceasta are gust de struguri proaspăt culeși, ușor dulce, suculentă.

Review Elf Bar 600 Strucuri

 

 

 

 

 

Kiwi, Fructul Pasiunii, Guava – Fructul pasiunii este aroma dominantă a acestui vaporizator Elf Bar. Kiwi și guava sunt acolo, dar doar puțin, pe fundal. Există o explozie de aromă pe expirare, de parcă tocmai ai fi mâncat un fruct tropical proaspăt.

ELF BAR KIWI FRUCTUL PASIUNII

 

 

 

 

 

Mango – Aroma de mango se simte minimal la inspirație, dar produsul Elf Bar continuă să impresioneze cu o explozie de mango proaspăt la expirare și care persistă ceva vreme.

 

 

 

 

 

Mango Milk Ice – Știam la ce să mă aștept cu aroma de mango, dar nu eram sigură ce presupune eticheta „lapte”. Acum știu că este o aromă de cremă de lapte și, deși în mod normal nu sunt o fană a cremelor, sunt impresionată de aceasta. Se echilibrează una pe alta foarte bine și există o senzație de răcoare pe expirare care, deși te lasă mulțumit/ă de aroma bogată, te face și să vrei mai mult.

 

 

 

 

 

Mentă– Această aromă este destul de simplă, numele vă spune la ce să vă așteptați. Este o aromă foarte puternică de mentă și încă ceva(ce nu reușesc să determin). Ținând cont de funcționalitatea simplă și ușurința de utilizare a vaporizatorului Elf Bar, probabil că nu aș ezita să recomand această aromă cuiva care dorește să treacă/a trecut recent la vaping.


 

 

 

Banane și căpșune – O combinație neobișnuită de arome aici. Mă transpune în momente din copilăriei, când mâncam bomboane cu căpșune și cremă. Aroma de căpșună este puternic dominată de banană. Banana, totuși, este o aromă plăcută și plină. Dar, dacă sunteți în căutarea unei arome puternice de căpșune, aceasta nu este ce căutați.

 

 

 

 

 

Căpșune– Nu aveam idee la ce să mă aștept. Există o aromă plăcută de căpșune, împreună cu ceva pe care nu prea pot pune degetul. Dar această aromă de Elf Bar este de preferat altora similare.

 

 

 

 

 

Înghețată de căpșune– Similar cu afinele, acest vaporizator Elf Bar este cu o aromă de fructe unică, care are un gust puternic și care rezistă. Cu gust de căpșune proaspete, oferă o senzație de răcoare ușoară, dar oarecum persistentă, la expirare.

 

 

 

 

Toate aromele din această parte a doua de revizuire a vaporizatoarelor de unică folosință Elf Bar 600 (împreună cu toate aromele din partea întâi a recenziei mele ELF BAR) sunt disponibile în prezent pentru cumpărare chiar aici, în magazinul online Trabuc Store.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *