7 metode eficiente de Management

Metode eficiente de Management.
Oamenii fac diferenta !

Managerii din companiile de performanță de top utilizează idei precum securitate pentru angajați, angajarea selectivă, echipe care se auto-administrează și descentralizarea, un contingent bine plătit la performanță, pregătire extensivă, diferențe de status reduse (între manageri și angajați) și distribuire extensivă a informațiilor financiare pentru a obține performanța financiară care, în medie, a fost cu un procentaj de 40% mai mare decât la alte companii. Aceste idei ajută organizațiile să dezvolte personal angajat care este mai bine pregătit, mai inteligent, mai bine motivat și mai implicat decât personalul angajat al competiției. Și – așa cum este indicat de creșterea masivă și de rentabilitatea câștigată de aceste companii – personalul mai bine pregătit și mai implicat oferă produse și servicii superioare clienților. Astfel de clienți continuă să cumpere și, relatând altor persoane despre experiența pozitivă avută, aduc noi clienți companiei.

Avantaj competitiv prin intermediul oamenilor.

7 metode eficiente de Management

 1. Securitate pentru Angajați – securitate pentru angajați este forma cea mai înaltă de angajament pe care o companie o poate oferi angajaților săi. Angajații pot inova și crește productivitatea companiei fără a simți teama de a le fi periclitat locul de muncă.
 2. Angajarea Selectivă – dacă angajații reprezintă fundamentul avantajului competitiv al unei companii, iar acei angajați au locul de muncă securizat, atunci compania are nevoie să angajeze în mod agresiv și selectiv, pentru a-și însuși angajații cei mai bine pregătiți.
 3. Echipe care se Auto-administrează și Descentralizare – echipele care se auto-administrează sunt responsabile de propriile angajări de personal, de achiziții, dedesemnarea responsabilităților și de transmiterea mesajului că organizației îi pasă de anagații săi. Echipele care se auto-administrează deseori aduc profituri mari printr-un angajament ridicat din partea angajaților și creativitate. Descentralizarea permite angajaților care sunt mai aproape de probleme, producție sau clienți să ia decizii la timp. Descentralizarea are rolul de a crește satisfacția și angajamentul angajaților.
 4. Un Contingent bine plătit la Performanță – salariile ridicate sunt necesare pentru a atrage și a menține angajații talentăți și pentru aindica faptul că organizația își valorifică angajații. Angajații, asemeni membrilor fondatori, acționarilor și managerilor, au nevoie să ia parte din premiile financiare atunci când compania are succes.
  De ce? Pentru că angajații care au un interes financiar în companie sunt mai predispuși să planifice o perspectivă pe termen lung asupra afacerii și să gândească asemeni unor antreprenori.
 5. Cursuri și Dezvoltarea de Aptitudini – asemenea unei companii high-tech care cheltuie milioane de dolari pentru a-și actualiza sistemul informatic, sau în laboratoare de cercetare și dezvoltare, o companie al cărei avantaj competitiv este fundamentat pe personalul angajat trebuie să incestească în cursuri și dezvoltare de aptitudini pentru angajații săi.
 6. Reducerea Diferențelor de Status – acestea sunt cuvinte prin care compania afirmă că își tratează angajații în mod egal, indiferent de poziția deținută. Nu există locuri de parcare rezervate. Toată lumea mănâncă în aceiași încăpere și are beneficii asemănătoare.
  Rezultatul: o comunicare mult îmbunătățită deoarece angajații se concentrează pe probleme și soluții mai degrabă decăt pe subiectul cât de nevalorificați sunt în comparație cu managerii.
 7. Împărtășirea Informațiilor – dacă angajații au posibilitatea de a lua decizii care se dovedesc a fi bune pe termen lung și contribuie la succesul companiei, aceștia au nevoie să primească informații despre costuri, finanțe, productivitate, timp de dezvoltare și strategii, informații deținute anterior numai de managerii companiei.

Deci, aplicati cat mai multe din cele 7 metode de management pentru a creste eficienta.

Recomandam dezvoltarea continua a aptitudinilor, va recomand un  Curs de Leardership de la Dynamic Learning Bucuresti. 

Facebooklinkedinmail