adidasi breeze romania teapa

Vrei adidasi Breeze? Atentie ca o sa iti iei teapa.

Desi multi deja au cumparat acesti adidasi miraculosi breeze, merita sa te gandesti de doua ori inainte sa cumperi.
Teapa breeze continua in Romania cu editia de Iarna, ghete hanrytom despre care am relatat aici.

Cum consideri ca poti sa cumperi niste pantofi sport performanti care in mod normal costa 200 Euro la doar 150 lei? adica la 40 de Euro, adica de 5 ori mai ieftin?

Iti inchipui ca cineva care iti ofera un produs cu discount 70% poate sa te minta si sa te insele?
Daca ai cumparat deja, macar refuza coletul la primire sau in cel mai rau caz daca deja ai platit, uite aici link catre formularul de sesizare http://reclamatii.anpc.ro/

Breeze Romania Pareri

Olx-ul este plin de oferte cu Breeze. Uite aici dovada https://www.olx.ro/oferte/q-adidasi-breeze/

Pe bune ca mai bine iti cumperi adidasi din Lidl. Acesti adidasi breeze sunt niste fake-uri cum se spune in limbaj popular. Adica sunt falsuri foarte scumpe si care, nu le poti returna pentru ca nu ai cui sa le returnezi. Firma care comercializeaza adidasi Breeze in Romania, este o firma turceasca care deja a fost raportata la ANPC si care continua sa vanda pe internet pe aceeasi schema editia de iarna a tepei si anume Ghete HANRYTOM in set cu niste accesorii de iarna facute cu o mare combinatie.
cat costa hanrytom ghete

Deci Breeze Romania = HanryTom Romania, adica aceeasi teapa pe spatele tau.

Smecheria este mare,  iar firma care orchestreaza operatiunea nu este deloc necunoscatoare.
1. Toate parerile si opiniile despre Breeze Romania sunt ascunse si nu sunt acceptate comentarii pe pagina lor de facebook. Un mare semnal de teapa.
2. Pluseaza agresiv la capitolul publicitiate platita prin Google. Urmeaza sa fie inchisi sper cat de curand. Am facut o sesizare ca incalca politicile comerciale si vand produse contrafacute.
3. Sa nu credeti ca nu au bani sa isi cumpere domeniu web pe .ro de genul breeze.ro din contra au bani dar ei stiu ca sunt usor de identificat si cu urmari de inchidere a domeniului web.
Adica daca ai domeniul pe .ro poti usor sa fi blocat cu o sesizare catre rotld.ro ei stiu asta.
In plus daca ai domeniul pe .ro esti obligat sa oferi date despre identitatea ta. Informatii ce sunt utilizate in sala de judecata cand comiti ilegalitati.

De ce credeti ca toate site-urile de teapa sunt facute pe .com sau alte extensii de domenii web ce sunt protejate dpdv al dezvaluirii identitatii?

Daca vrei sa vezi cum arata toata marsavia cu Breeze intra pe http://supervizor.ro/breeze-romania-teapa-turceasca-via-popesti-leordeni-cu-pantofi-sport-de-92-grame/ aici o sa vezi multe Pareri despre Breeze Romania, teapa din vara 2016.

Pe site-ul supervizor, mara zice asa:

mai oameni buni, la un magazin dintr-un oras mic de provincie acesti papuci sint de vinzare la tona la pret de sub 20 lei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ginditi-va! sint facuti in China, si turcu-i vinde cu publicitate agresiva cu de 10 x pretul cu care ii vind niste buticari amariti , care si ei au ceva de cistigat de pe urma vinzarii la 15-16 lei. Deci, cit costa papucii astia, de fapt?????????????????
Tineti minte atit: mereu cautati date despre site=ul , firma, marca ce vind un anume produs, in ainte de a-l comanda. Va ia 10 minute ?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *