Marketing CRM Online Romanesc

Un program Marketing CRM Online romanesc.

Romanesc, riguros, adaptabil, acestea sunt promisiunile programului MarketingCRM onlin – mezinul unui companii romanesti de IT cu 10 ani de experitiza in domeniul conceperii de solutii software.
Initial gandit cu miza cresterii eficientiei de business in cadrul propriei companii, MarketingCRM a fost ulterior lansat pe piata romaneasca pentru a oferi o solutie intreprinderilor mici si mijlocii in activitatile de marketing, vanzari si suport clienti.

Ca si alte programe CRM, riguroase, MarketingCRM contine aplicatii care vizeaza aspiratiile specifice programelor de Managementul Relatiei cu Clientii, respectiv: crestere vanzari, eficientizare marketing, randament ridicat in activiatea de suport clienti.

Concret spus, Marketing CRM pune la dispozitie module care faciliteza:

  • identificarea de noi clienti,
  • segmentarea contactelor,
  • managementul comunicarii cu clientii,
  • realizarea de campanii de email marketing,
  • management de proiect,
  • automatizarea activitatii de vanzare,
  • monitorizare in timp real etc.

Totusi orice business este un pic diferit. MarketingCRM foloseste acest fapt ca avantaj competitiv. Unele solutii CRM straine au o functionalizate complexa dar rigida si cer plierea afacerii la un pret si program standard. Gandit local, pentru piata romaneasca, MarketingCRM, are baza functiilor unui CRM clasic dar si disponibilitatea de a se adapta nevoilor specifice afacerilor medii romanesti.

Dar sa nu ne credeti pe cuvant.
Solutiile CRM in scris, sunt prezentate uneori ca panacee de reabilitare in business. Concluziile din testare, discutia cu unul din consultantii firmei de Marketing CRM, pretul, sunt aspectele care fac, in fapt, proba realitatii.

Un CRM nu va face schimbarea situatiei de la sine evident. Dar, alaturi de echipa Marketing CRM veti putea pune in aplicare cele mai bune tactici de business.
Da, echipa Marketing CRM va ofera training, tips & tricks-uri si informatii practice din viata de business autohtona.
Testati aceasta aplicatie, participati la o prezentare online si vedeti ce poate face un CRM Romanesc adevarat.
Adrian Ficker

 

Click aici pentru detalii complete despre solutia CRM online de la MarketingCRM.eu

Facebooklinkedinmail