MICHELIN Alpin 6 Pareri

MICHELIN Alpin 6 este o anvelopa de iarna PREMIUM. Are performante excelente pe zapada, chiar si in conditii de franare si accelerare.
Parerile despre MICHELIN Alpin 6 sunt mojoritatea pozitive din punct de vedere al performantei in rulare.

95% dintre utilizatori ce si-au exprimat parerea despre Michelin Alpin 6 se declara multumiti si spun ca vor cumpara din nou acest model.

Michelin alpin 6 este urmasul imbunatatit al variantei Michelin Alpin 5. Au fost imbunatatite performantele la franare si precizia de rulare in viraje pe conditii extreme de iarna.

Utilizator de Michelin Alpin 6 pe un Golf 7 TDI.

Am fost impresionat de Alpin 6. Inainte de Michelin Alpin 6 am folosit Continental TS850. Dupa ce am rulat 20.000 de km cu aceste anvelope pot spune ca si-au cam dat viata. Prefer anvelopele care nu sunt cu punctaj maxim in toate testele DAR care isi mentin calitatile si comportamentul constant in fiecare sezon de iarna. Am folosit acest model de anvelopa pe 2 masini in familia mea ambele pe dimensiunea 195/65 R15. Le-am ales si pentru ca sunt fabricate in Italia.

Ma asteptam sa le folosesc minim 30.000 de km dar dupa 20.000 km deja imi faceam bugetul sa achizitionez un nou set de anvelope pentru urmatorul sezon.Michelin Alpin 6 s-au comportat excelent pe zapada, pe gheata, pe asfalt uscat si pe drum umed in conditii de ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *