Reclama luminoasa LED programabila. Cel mai performant afisaj LED personalizat

In prezent exista o sumedenie de variante pentru a semnaliza locatia afacerii tale, insa dintre toate am ales sa discutam despre reclama luminoasa LED programabila, tinand cont de tehnologie, beneficii si puncte forte – produsul din categoria afisajelor LED care a luat cea mai mare amploare de cativa ani buni, pentru promovarea la locatie pentru toate industriile. 

Pentru inceput este foarte important sa mentionam ca dintre toate modalitatile de promovare, reclama led este varianta cea mai buna de promovare pentru exterior, dar cu siguranta stiai deja acest lucru. Cand mentionam acest lucru mizam pe urmatoarele principale caracteristici pe care le are aceasta: mesajele sunt redate secventa cu secventa pentru a fi usor de observat de cei care sunt in trafic si trec in viteza pe langa reclama ta, luminile alese in functie de industria in care se incadreaza afacerea ta sau in functie de preferintele tale si nu in ultimul rand posibilitatea de a se dezvolta efecte pentru anumite cuvinte cheie, care vor atrage si mai tare atentia asupra acestui element semnalizator. 

Cu toate acestea, probabil ca te intrebi de ce sa alegi reclama LED si de ce PROGRAMABILA?

Printre motivatiile pentru ca tu sa optezi pentru aceste doua caracteristici importante pentru reclama luminoasa care semnalizeaza afacerea ta ar fi:

Dupa tipul iluminarii:

 

 • afisajul LED este cel mai vizibil in orice conditii, iar culorile si intensitatea luminii este stabilita de catre tine; singurul dezavantaj la acest tip de afisaj tine strict de amortizarea costului initial – usor mai costisitor fata de celelalte tipuri de afisaje, costul pentru acesta se amortizeaza dupa circa 2 ani, comparativ, de exemplu, cu tubul de neon.

 

 • predecesorul tehnologiei LED pentru reclamele luminoase este tubul de NEON – o solutie mai ieftina, ca tot am facut referire la singurul minus pe care il putem mentiona pentru afisajul LED. Desi mai avantajoasa din punct de vedere financiar, aceasta solutie are o viata relativ scurta, respectiv pana la 3 ani, fara inlocuire. 

Dupa avantajele alegerii unui produs programabil:

 • personalizarea mesajului se face prin intermediul PC-ului
 • reprogramarea se face prin intermediul wi-fi sau cablu, datorita unui soft special conceput pentru ca setarile pentru acest produs sa poata fi facute de catre oricare dintre angajatii unei firme 
 • afiseaza mesaje derulante pe orizontala, ora, data si orice alt mesaj personalizat doresti. 
 • mesajele afisate pot fi schimbate oricand

 

Astfel, pe scurt, cele mai importante motive pentru care sa alegi reclama luminoasa LED programabila, ar fi:

 • vizibilitatea sporita
 • mesaje personalizate, texte animate si colorate diferite
 • programarea mesajului in functie de obiectivele tale
 • usor de folosit de catre oricare dintre angajatii tai

 

Si nu in ultimul rand, pentru a-ti face o idee mai clara de ce tip de reclama luminoasa LED programabila poate beneficia afacerea ta, iata categoriile de produse pe care le pune la dispozitie www.p10led.ro:

 • afisaj LED programabil prin Wi-fi sau conexiune prin cablu 
 • afisaj LED monocrom sau full color
 • categorii de produse speciale si custom: ecran LED scena, proiectoare cu LED, cortina led

 

Afacerea ta are nevoie de o promovare pe masura obiectivelor pe care le vizezi, de aceea la www.p10led.ro gasesti si consultanta in alegerea cele mai bune solutii de promovarea prin reclama luminoasa. Solutiile tehnice pe care ti le oferim sunt corelate cu cele comerciale, astfel ca iti vom oferi varianta cea mai optima din toate punctele vedere, pentru ca tu sa te incadrezi in bugetul propus, dar care sa iti ofere si rezultatele scontate. 

p10led reclame luminoase led

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *