Reclamatii DPD

Am avut marea inspiratie de a comanda de la Orange online un telefon mobil. Toate foarte bune si frumoase, chiar au spus ca livreaza pe 8 octombrie pana la ora 18.00 comanda fiind facuta pe 8 octombrie mai pe la pranz.

wow extaz, in sfarsit cineva care acorda atentie clientilor. Orange a ales sa trimita cu DPD curier.

Dar, ce credeti?

Trece ora 20.00, 8 octombrie 2015, am zis las ca vine dimineata, omul o fi fost rupt de oboseala si nu a mai ajuns. M-am gandit si eu, acum este tarziu nu mai sun la DPD

9 octombrie 2015 sun la DPD curier sa imi dea status-ul comenzi. Imi raspunde un domn, ok este in curs de livrare azi il primiti.
Bun, si pe la ce ora, intreb eu?
Va suna curierul cu 20 minute inainte si stabiliti detaliile.
Bun.

Astept, astept, astept. Orele trec. Eu sunt blocat in casa.
Pauza nimic. Se face ora 16.00 zic hai ca mai sun odata la DPD Curier.

Stau ca omul in hold evident e normal azi 2015. Imi raspunde o domnisoara o intreb care e status-ul livrarii.
Imi zice ca este in curs de livrare, si ca cica s-a incercat livrarea pe 8 octombrie pe la ora 20.00 dar nu am raspuns la telefon. Evident am luat foc de nervi, cum doamna m-a sunat? la usa la telefon? am fost acasa nu am apeluri pierdute pe telefon deci nu s-a incercat livrarea. Daca lipea ceva pe usa aveam dovada.

Zic, dati-mi numele agentului si numarul lui de telefon ca il sun eu. Vad ca voi nu reusiti sa comunicati cu el. Domnisoara, defensiva, zice ca nu poate sa imi dezvaluie detaliile.
Bun. Zic, unde fac reclamatie?
Ea raspunde putintel sifonata. Pe site.
Bun o sa fac reclamatie si o sa mentionez numarul coletului ca aveti agenti anonimi.

Dau pe net sa vad cine a mai avut de furca cu ei, vad ca Cabral a fost cel mai indulgent cu nesimtirea acestui curier DPD. http://www.cabral.ro/recenzii/dpd-curier-cu-miloaga-dupa-el

Bun zic nu sunt singurul dar totusi fac o reclamatie.

Caut ca bezmeticul pe site, intr-un sfarsit gasesc unde este ascunsa adresa de email pentru reclamatii. (serios au ascuns-o)

Ce sa vezi, toate adresele de mail au link cu mailto: cum este si normal, DOAR adresa de email reclamatii@dpd.ro nu are link cu mailto:reclamatii@dpd.ro GRESEALA, o sa le aduc la cunostinta si o sa isi indrepte greseala.
Reclamatii DPD Curier

 

 

 

 
Stati sa vedeti, bate in usa cineva, imi sare inima, wow a venit in sfarsit.

Da era un curier. De la DPD dar cu o comanda de la alta firma alta poveste, am comandat acum 2 zile pe alt site altceva. Evident ca pana m-am dumerit l-am luat pe asta la treipazeste. Saracu, a incasat-o pentru un coleg. Zice ca nu stie, ca poate o fi la alt coleg coletul. I-am aranjat frigiderul degeaba. Asta este sport de echipa 🙂

Deci, va sa zica, astia sunt organizati de mama focului cu ERP-uri CRM-uri degeaba.
1 Adresa 1 zi de livrare 2 Colete 2 oameni 2 masini, si va intrebati de ce sunt nervos?
Stai, ca nu s-a terminat, fac spume in continuare, sun iar la DPD curier.

Raspunde o fatuca este deja 17.30 zic numarul de colet, intreb cand se livreaza. Azi.
Ii spun sa comunice cu domnul din teren sa m-a sune ca sa stabilim macar aproximativ cand ajunge. Sunt obosit sa pazesc usa.
Zice, pai o sa va sune, avem iesirea din depozit abia la ora 16.44.

AHAAA deci, astia de dimineata m-a vrajesc ca au incercat sa livreze, ca e pe drum, cand defapt pe 9 octombrie 2015 ora 16.44 pleca din depozit. Colegu (caruia i-am ticsit frigiderul) era deja cu un colet la mine la usa asa ca nu era la asta in masina coletul meu pretios si evident ca nu avea cum sa fie cand nu plecase inca din depozit.

Dezamagire fata de Orange care si-a ales un curier de cacao, si dezamagire fata de DPD Curier care umbla cu ocaua mica si minte clientul ca te-am sunat dar nu erai acasa si te lungeste pana pot ei sa livreze.

Le-am facut reclamatie, vreau dovada GPS, apel efectuat (se ia din desfasuratorul de la operator sau din telefon) nu cred ca sa incercat livrarea si m-au mintit la fiecare apel ca este in curs de livrare si defapt nu plecase inca din depozit.

Succes in aventurile cu curier de cacao si spor la reclamatii DPD.

Puteti sa faceti reclamatii la reclamatii@dpd.ro poate se mai pun si ei pe treaba corecta si comunica cu clientul.

 

Facebooklinkedinmail

94 thoughts on “Reclamatii DPD

 1. o firma de tooot rahatu incompetenti dupa aproape o luna si inc nu a sosit coletu o firma neorganizata ,Sunt niste mincinosi si incompetenti

 2. Buna ziua,
  In data de 17.02 primesc mesaj ca pe 18.02 voi primi un colet cu firma DPD, asa ca ma invoiesc de la servici si astept coletul….nu a venit, la sfarsitul zilei sun la dispecerat si mi se da nr colegului care trebuie sa aduca coletul ,asa ca ma pun sa il sun pe 19 si 20 de cateva ori, in cele din urma pe la pranz mi se raspunde si imi spune ca nu a avut timp sa vina dar o sa ajunga azi sigur, nu a ajuns nici ieri. Cum vi se pare aceasta problema?

 3. Au pacalit si pe mine, cu Smartwatchul fetitei mele de craciun, nu a sosit, desi comanda a fost plasata pe 16 decembrie si a ajuns in depozitul lor ziua urmatoare, din Bucuresti la Satu-Mare! Abia am gasit unu corespunzator , deja magazinul fiind in 24 decembrie golit! Niciodata, nu mai vreau sa ma ocup cu ei! Am sa sun firma de unde fac comeni si daca aflu ca sunt livrati de ei o sa anulezi comanda!!!!

 4. Firma de 2 lei.Am de facut un retur la un colet de o săptămână. Nu s-a sinchisit nici un curier sa ajunga la mine sa ridice coletul,desi sun zi de zi și imi spun aceași poveste „solicitarea a fost trimisa”,mai nou cică s-a încercat ridicarea coletului dar nu a fost nimeni la adresă, ca sa nu mai spun ca aduc colegele după 3-4 zile de la primirea mesajului

 5. Deci după ce toate ziua am stat acasă și am sunat după pachet și la firma și am sunat și firma de unde am comandat și au sunat la voi după care iar ați mințit ceva. Acuma vine un mesaj ca nu am fost găsit la domiciliu. Mai mincinoșilor mai sunteți mulți. Nu va crapă obrazul sunteți cea mai slaba firma de curier dați-vă demisia toți începind cu șefi.

 6. AM PRIMIT MESAJ IN 15.10.2019 CA MI SE VA LIVRA COLETUL IN 16.10.2019. DAR AZI SUNTEM IN 18.10.2019 SI NU A AJUNS INCA. PLATESC CURIER SA-MI AJUNGA PRODUSUL REPEDE ! O FIRMA DE TOT RAHATUL !!!!!

 7. Ce mai proasta forma de curierat!! Sa Le fie RUSINE! Astept un colet care trebuia sa fie livrat acum DOUA ZILE. Am fost sunata și nu puteam raspunde iar pe site scrie ,,livrare nereusita” care livrare ca nici macar nu ati venit pana la mine acasa , ati dat doar un telefon iar acum tineti coletul in depozit! FIRMA DE CURIERAT DE 2 lei!!!

 8. Am comandat un set de Volfer Cover ,crema varice nefiind nemulțumită de acest produs am contactato firmă de curierat doar plătind 19.00 pentru a trimite pachetul retur pentru ami restitui bani inapoi suma de 230 lei ,soferul de la firmă de curierat dpd Mircea Mirel Dinu nu mi-a pus pe pachet adresa unde trebuia dus pachetul pe Strada Splaiul independenței 319 corp-K obiectiv 12 p-150 sector 6 bucuresti nu stiu ce s-a intamplat cu acest pachet nedândumi niciun raspuns dat nici returnarea sumei de 230 de lei . Va Multumesc

 9. Azi, 17.10.2019 ora 10,25 în curtea Parcului Industrial Ștefănesti, un curier neidentificat, cu auto B139 FST inscripționat pe auto DPD, care a făcut o preluare de marfa de la compania Kitchen Shop , a lovit bariera de la zona de acces apoi a plecat. Dorim solutionarea amiabila a starii de fapt create, asupra barierei trebuind sa se intervina autorizat, de catre lucratori ai Emi Grup. Contactati va rog soferul dubei, de urgenta, pentru a acoperi prejudiciul amiabil. Cu respect, Corneliu Craciunica-responsabil securitate Parc,- tel. 0744788043 am pastrat imaginile in vederea solutionarii litigiului care s-a creat din vina soferului dvs. Imprudent si nerabdator.

 10. DPD Romania = o gluma proasta !!!

  A 3-a oara in primele 8 luni ale lui 2019 cand colegii dvs din Oradea nu vor , nu pot , nu stiu sa-mi livreze coletul, cu mentinuea ca stau pe o strada principala, asfaltata cu numar de casa vizibil.

  NU am fost contactat deloc nici prin email sau telefon … decat ca am primit un SMS prin care m-i s-a comunicat ca nu am fost de gasit acasa :)))
  Mincinuna evidenta !

  NU VOR SA MUNCEASCA

 11. Cei mai nesimțiți curieri din teren! Roman, județul Neamț! Curier George Macovei

 12. Si acum au probleme in sistem. Aștept d 2 sapt n colet. Păcat de firmele care comunica cu ei ca sunt f neserioși si își pierd cluentii

 13. Nota 4 pentru aceasta firma de curierat. Proasta organizare, te mint maxim de pe o zi pe alta ca ajunge coletul, daca indraznesti sa suni si sa ii intrebi unde e coletul si de ce mai trimit mesaj ca ajunge pe data de….cand de faptul coletul ajunge dupa 3 zile, si asta cu chiu cu vai, operatorii telefonici raspund fara pic de bun simt!!!
  O firma obraznica si mincinoasa!

 14. Cea mai Mincinoasă si Neserioasă Firma DPD spune că va sunat si nu ati raspuns sau trimite colet inapoi fără să vă contacteze spune ca va cautat si nu va gasit.🤷🏻‍♂️.Cand auziți livrare DPD.ANULATI.sau schimbați comanda la alți curier.

 15. Un colet sta din data de 12.04.2019 la d-voastra, iar azi suntem in 19.04.2019. Cand se livreaza marfa? La cate sapt? Vreti sa vedeti ce contine pachetul? Eu am platit taxe pt curierat…..sa ajunga repede…

 16. Pietene, la tine a raspuns un om cu care ai vorbit?! wooowww. la mine a „venit” curierul ( de fapr nu a trecut pe la adresa in viata lui) Nu m a sunat nimeni inainte sa spuna ca vor livra coletul si ma trezezc cu sms ca a fost curierul la min (in visele lui) si ca nu m a gasit la adresa :))) si in acel sms era un nr de tel la care nu raspundea de cat un robot care vb evident ca…robotul. Sunt cel mai varza serviciu de curierat din glaxie daca mai exista curiarate in galaxia noastra :))

 17. O firma neserioasa. Ninci nu mai exista asa firma mincinoasa ca sí dpd!

 18. Am comandat o placa video, a intarziat 3 saptamani, timp in care coletul s-a plimbat prin capitala.
  In final a ajuns, iar placa era stricata. Vanzatorul si-a verificat marfa inainte de expediere.

 19. Adrian Ficker. una proasta.
  acum in decemrie 2018. ma aflu in aceias situatie ca si persoana ce a scris articolul. incredibil ca dupa 3 ani sa nu rezolve probleme de sistem. rusine si lor, dar in aceiasi masura si implementatorilor de system.

 20. Este foarte mare dezorganizare si persoane care se poarta urit cu clientii. Nu a venit cu coletul la adresa mea pentru ca s-a terminat astfaltul si nu mergea mai departe desi era drum bun . L-am rugat sa astepte un minut ca vin cu masina la locul unde s-a terminat astfaltul . Am ajuns intr-un minut si nu mai era acolo. Cu greu mi-a raspuns la telefon si mi-a comunicat ca el e grabit si nu poate astepta . Dupa mai multe incercari de a suna mi s-a spus ca o sa ma sune miine si o sa ma anunte ncu 15 minute inainte sa ajunga unde se termina astfaltul . Adica sa mai vina inca o data are timp dar sa astepte un minut nu are timp ? Sa va fie RUSINE . Nu apelezi la voi in vecii vecilor.

 21. Soferul Stere George cel mai mare nesimtit desi a ajuns astazi la adresa unde trebuia sa livreze si coletul meu ( asa cum primisem mesaj) a uitat si desi platim aceasta firma pentru transport cand contactez soferul imi spune ca” daca este important coletul ma pot duce dupa el in nu stiu ce zona” !

 22. Servicii de livrare execrabile, incompetenta, comunicarea cu clientul aproape inexistenta, minciuna cu „…ati fost cautat pentru livrarea expedierii…” este generalizata la aceasta firma de curierat, intr-un cuvant, DPD Romania.

 23. Am făcut o comandă de 940.00 si am așteptat 1 săptămână și 3 zile a doua zi după ce am sunat la firma de curierat să intreb dacă mai primesc coletul ma sunat curierul când deja era la mine acasă el neanunțându-ma ca vine spre adresa mea când i-am explicat unde să vină a început să țipe la mine el spunandumi mie ca nu îi explic bine…..când a ajuns la adresa data de mine i-am spus că o să îi fac reclamație el spunandu-mi mie ca este o țară liberă.Am continuat să țipăm unul la celalalt și am refuzat comanda.Nu mi se pare ceva normal ca un tânăr curier frustrat să țipe până i se umfla venele la gât la oricine si oricand are el chef am sunat si la cei de la relații cu clientii si am întrebat dacă au acest drept curierii și daca este normal asa ceva ei spunandu-mi mie ca nu nu este le-am spus că sunt o firmă neserioasă și i-am rugat sa angajeze curier educați si civilizați nu tineri aroganți si frustrați care nu stiu ce înseamnă cei 7 ani de acasa și care nu su bunul simț.

 24. Am făcut o comandă de 940.00 si am așteptat 1 săptămână și 3 zile a doua zi după ce am sunat la firma de curierat să intreb dacă mai primesc coletul ma sunat curierul când deja era la mine acasă el neanunțându-ma ca vine spre adresa mea când i-am explicat unde să vină a început să țipe la mine el spunandumi mie ca nu îi explic bine…..când a ajuns la adresa data de mine i-am spus că o să îi fac reclamație el spunandu-mi mie ca este o țară liberă.Am continuat să țipăm unul la celalalt și am refuzat comanda.Nu mi se pare ceva normal ca un tânăr curier frustrat să țipe până i se umfla venele la gât la oricine si oricand are el chef am sunat si la cei de la relații cu clientii si am întrebat dacă au acest drept curierii și daca este normal asa ceva ei spunandu-mi mie ca nu nu este le-am spus că sunt o firmă neserioasă și i-am rugat sa angajeze curier educați si civilizați nu tineri aroganți si frustrați care nu stiu ce înseamnă cei 7 ani de acasa și care nu su bunul simț.

 25. Buna seara,

  Ma rog de DPD sa livreze un colet din 16.11.2018.
  Trimit mail la reclamatii@dpd.ro si zic ca nu il primesc (am extensie mailtrack alerts si vad cand se primeste si cand se citeste mail-ul). Le trimit dovezi si tot intr-o minciuna. I-am reclamat la OPC unde am atasat dovezile de pimire si citire.
  Probabil ca ma voi duce personal sa imi ridic coletul:))))))))

 26. Astazi am avut o experienta foarte neplacuta cu un agent care nu a vrut sa/mi aduca acasa comanda pe motiv ca GPS /ul lui ii arata o alta adresa.m/am identificat cu buletinul.El nici macar nu a vrut sa/si spuna numele sa stiu cu cine vorbesc!a zis ca nu sunt de la politie.Fix la aceasta adresa ma gasesc toate celelalte firme de curier. RUSINE!!!!!!!

 27. Este cea mai proasta firma de curierat .nu știu de ce vânzătorii de produse aleg aceasta firma .telefonic suna curierului ca vine coletul ..stai aștepți renunți la alta activitate și de unde ?nu apare nimeni
  Primești un mes de ultima ora ca ai fost căutat. Pai de cine frate?minciuni.nu te a cautat nimeni .sunt jalnici fericita De ei.

 28. Buna ziua
  Firma aceasta trebuie desfiintata.Sunt niste ticalosi de oameni care nu-si fac treaba.Sa le fie rusine.
  trebuia sa primesc un colet si nici nu am fost anunta ca va fi livrat
  am sunat la aceasta firma sa ii intreb dc nu am fost anunta ca va fi livrat coletul in data de 31.10.2018 si nimeni nu a stiut sa imi raspunda la intrebare am vb cu o doamna care ma asigurat ca va ajunge azi in data de 31.10.2018 am modificat si adresa unde trebuia sa ajunga coletul dar din pacate doamna mia spus ca nu poate sa modifice adresa ,ma asigurat ca va scrie adresa pe o foaie de hartie si o va da la curier pt am livra coletul azi 31.10.2018.dar din pacate coletul nu a fost livrat nici azi 31.20.2018 .va rog sa remediati problema pt ca am nevoie azi sa mi se livreze coletul 31.10.2018. urgent .Va multumesc

 29. O firma foarte proasta de curierat
  De pe data de 9 _10 2018 trebuia sami aduca un colet de la Telecom
  Si astazi e in data de 17-10_2018 si inca nu a ajuns inca am sunat si au zis ca marti apoi ca joi
  Intru cuvint o firma de c___t

 30. Mdea… se pare ca nici astazi DPD-ul nu si-a revenit . De la ora 11 astept un colet . Am primit mesaj ca se va livra in cursul zilei de astazi si pentru mai multe informatii sa sunt la un nr de telefon . Astept , astept …. pina la ora 17 : 10 am sunat de 5 ori la numarul care mi l-au trimis prin sms … dar nu mi-a raspuns nimeni. Am sunat la sediul central si mi-au spus ca acel numar este de la centrala telefonica si ca nu are cum sa-mi raspunda careva . Adica pentru mai multe informatii despre expedierea coletului eu trebuiea sa vorbesc cu centrala care oricum nu raspundea . Urmeaza sa mai pierd o jumatate de zi pentru ca sediul DPD se deschide la ora 9 si curieul pleaca pe traseu abia la ora 11 . Firma neserioasa …. si am mai avut experiente cu ei …

 31. Să va povestesc si eu aventura mea cu ei, care încă nu s-a incheiat.o sa inserez reclamațiile facute pe site-ul lor si veti intelege tot.
  Sant o firma de 0,2 lei.Lipsa de seriozitate si de respect fata de clienti.

  Buna ziua.ma numesc lăceanu gheorghiță si am o problema cu un colet, awb 80033383108 .la dumneavoastra la sediu apare adresa str. Ionescu gheorghe 13, la curier apare gheorghe ionescu sisesti 13 .de ieri sun si la dumneavoastra si la telekom pentru livrarea coletului.ieri telekom a transmis o informare privind modificarea adresei, tichet 575411.colegii dumneavoastra au refuzat livrarea coletului azi pe adresa ionescu gheorghe 13(adresa care apare in sistem la dumneavoastra) sau pe adresa sos. Vitan barzesti 2-4 pentru care a fost transmisă informarea de modificare a adresei.pe data de 28 s-a încercat livrarea coletului pe adresa gheorghe ionescu sisesti 13(adresa greșită) dar curierul nu m-a sunat.doresc livrarea coletului azi deoarece maine plec din bucuresti pentru 2 saptamani.dna mihaela ștefan a zis ca nu poate să il livreze la adresa care apare in sistem, ionescu gheorghe 13, fara aprobarea telekom, desi adresa aceasta este transmisă catre dumneavoastra de telekom.Dacă azi nu voi primi coletul voi face reclamație si la anpc.As aprecia daca as fi sunat de o persoana cu putere de decizie pentru rezolvarea acestei situații, sa nu mai fiu nevoit sa sun la anpc.astept sa fiu contactat de un reprezentant al companiei dumneavoastra pentru rezolvarea problemei, până la ora 12.30.după aceasta ora voi transmite plângerea la anpc.Va multumesc.Laceanu Gheorghita

  Buna ziua din nou.revin cu o altă plângere referitoare la următorul aspect:
  Ieri, 31.08.2018 la ora 14.20 am luat legatura cu un operator de la dumneavoastra care a zis ca va face tot posibilul sa trimita acel colet in livrare azi 01.09.2018 la adresa ionescu gheorghe nr. 13;operatorul a zis ca va reveni cu un telefon la mine după ora 17.
  La 17.20 am sunat iar la dumneavoastra si a răspuns alt operator care a spus ca va transmite si dânsa la depozit ca azi 01.09.2018 să iasă coletul in livrare şi mi-a zis sa revin azi 01.09.2018 cu un telefon in jurul orei 08.00 pentru a verifica daca iese în livrare.
  La ora 08.07 azi am sunat să ma interesez.Dna operator a intrebat daca adresa ionescu gheorghe 13 e completa, daca stau la curte.am răspuns ca stau la bloc iar dna a zis ca nu va scoate azi coletul la livrare ca nu este adresa completa.
  Din toți operatorii cu care am vb de pe data de 30.08 până azi dimineata, nimeni nu a intrebat daca este adresa completa.
  Din contra, am primit asigurări ca se va face tot posibilul sa iasă coletul in livrare.
  Eu am sunat in ultimele zile la dumneavoastra si la telekom de nu stiu cate ori pentru un colet care trebuia sa ajunga fara ca eu sa fac nimic.
  Consider că este bătaie de joc la adresa clienților si lipsa de interes in efectuarea demersurilor necesare pentru remedierea greselilor facute tot de firma dumneavoastra.Va reamintesc ca in data de 28 s-a încercat livrarea pe strada gheorghe ionescu sisesti nr. 13 care este in sectorul 1 desi la dumneavoastra in sistem aparea adresa ionescu gheorghe nr. 13 care este in sectorul 4, iar curierul nu a luat legatura cu mine in nici un mod pentru a ma informa ca se va face livrarea.
  Va adresez respectuos rugămintea de a analiza aceasta reclamație cu seriozitate si de a mi răspunde cine se face vinovat de situația aceasta si ce masuri s-au luat impotriva respectivei/respectivelor persoana/persoane, deoarece dumneavoastra primiti banii de la telekom pentru serviciile pe care trebuia si probabil o sa le prestați, fara penalizări iar eu astept de o saptamana jumate sa ajunga un colet din mogoșoaia in bucuresti.”

 32. DPD cea mai mare leapsa………daca stai bine cu nervii DPD te face sa nu mai stai !!!cei mai sezorganizati si lipsiti de responsabilitati !

 33. Buna ziua,
  Eu am comandat o bicicleta de la Dechatlon..
  ziua 1 (vineri) – primesc tel ca o sa livreza, astept toata ziua acasa, primesc mesaj ca n-am fost acasa, sun curierul care imi spune ca m-a sunat toata ziua si n-am raspuns, ba chiar a stat si in zona vreo ora jumate :)))
  ziua 2 (luni) – astept vreun semn, dar nimic, sun si ma reprogrameaza pt a 2-a zi
  ziua 3 (marti) -astept iar un semn, iar nimic.. sun din nou si solutia e aceeasi, sa ma reprogrameze pt a 2-a zi..
  Moment in care mi-am bagat picioarele si am cautat si gasit o bicicleta pe olx, oricum nici in ziua a 4-a nu s-a intamplat nimic, abia astept sa vad cand/daca o sa vina sa livreze coletul pe care oricum nu o sa-l mai primesc..

 34. Eu am facut comanda la o mobila de bucatarie in data de 13..in data de 15 a ajuns la depozitul din târgu mureș.. si de atunci sunt mintit zilnic si primesc același raspuns:Maine !!!! Neseriosi

 35. Cea mai jegoasa firma de curierat pe care am intalnit o vreodata !!!! Stau dupa un colet de 3 zile ……..Cei mai mincinosi angajati! DPD lasati va de curierat! Mai dati si msg ca pana pe data de 16.08 comanda va fii livrata….. Aveti si voi dreptate ca nu ati specificat anul cand va fi comanda livrata . Banuiesc ca 2019 😀😀😀😀 ca 16.08 2018 a trecut. Sunteti praf!!!

 36. Am comandat un tapet la firma GLIX in valoare de 518 lei. Am urmarit traseul coletului cu nr. de comanda , am primit mesaj in data de 09/08/2018 ca a sosit coletul in valoare de 518 lei dar, curierul mi-a cerut dublul sumei pretinzand ca am doua colete cu aceeasi valoare . Cei de la GLIX au reclamat greseala si au primit asigurari ca imi va fi adus coletul marti 14/089/2018 dar l-au expediat inapoi in Cehia drept pedeapsa ca nu le-am dat 1360 lei .Voi sesiza protectia consumatorului despre acest jaf la drumul mare !!!

 37. Feriți_va de DPD curier că de dracu! De 10 zile aștept un colet, dar în zadar! In ziua când am primit mesaj că livrează, pe 5 iulie, am așteptat toată ziua acasă, ca la finalul zilei să primesc alt mesaj cum că s-ar fi încercat livrarea , dar n-am fost acasă. Enervată la culme am sunat la firmă să aflu cum e posibil să mintă așa,dar mi-au servit altă minciună, n-au găsit adresa! Asta nu mi s-a mai întâmplat cu nicio altă firmă de curierat. Am crezut atunci că fac pe idioții, ulterior am realizat că ei chiar sunt idioți! I-am zis să-mi trimită pachetul a2-a zi, dar nu era posibil, ptr. că nu sunasem până în ora 12. Cumva, trebuia să fi ghicit că n-o să vina! Deci în final a zis că cel mai repede îl pot trimite pe 9 iulie, luni, dar le-am spus că nu sunt acasă și să-l trimită marți. Evident că l-au trimis luni, când nu eram acasă și fără vreun alt mesaj, ca să pot suna la firmă până în ora 12 să-l trimită iar a 2-a zi. Am sunat iar la firmă plină de nervi, dar în zadar, n-au răspuns. A 2-a zi i-am prins la telefon după ce am așteptat vreun sfert de oră, că să aflu că ei nu trimit mesaj decât la prima încercare de livrare, că pachetul meu e în depozit, dar să sun curierul să-l scoată, la un Nr. de telefon la care n-a răspuns nimeni, nimeni, niciodată din cele vreo50 de încercări. Azi , 16 iulie, m-au sunat de la firma la care am comandat, că le va fi returnat coletul, am anulat comanda și gata! Cea mai proastă firmă de curierat, din experiența mea, cu cei mai incompetenți angajați și cele mai idioate proceduri! Și singurii la care nu poți lua legătura cu curierul! Ar trebui sa se lase de curierat și să încerce în politică, cred că s-ar potrivi perfect!

 38. Am pățit același lucru dpd doar da mesaje fără telefon am renunțat la comanda și despre reclamații pe mail o bătaie de joc

 39. Foarte neseriosi,de 7 ori am sunat la ei pentru un colet,de 7 ori mi au trantit telefonul in nas.

 40. Neseriosi peste masura.imi trimite sms cum ca nu eram la adiresa cind m-au cautat.idiotilor sunt la locul de munca de la 8 -la 20.deci nau venit.mincinosi

 41. Curierul a refuzat sa livreze coletul dupa ora 16 (cand este cineva acasa dupa serviciu). Cum este posibil asa ceva la o firma profesionista de curerat ? Adica daca cineva lucreaza trebuie sa renunte la ideea de a face achizitii pe net? DPD este cea mai neserioasa firma din lume !

 42. Este o firmă neserioasă! Sincer când îi auzeam pe alții spunând că nu sunt serioși nu îmi venea să cred! Însă acum mi-am dat și eu seama că este așa!Sun la ei de n ori mi se cere AWB îl dau, plasăm pentru mâine! mâine primesc pe site-ul DPD travking: Adresă incorectă!De n ori adresă incorectă!Dar de ce nu suna sa spună: Va omule unde dracu ești?sunt in punctul x sunt bine trebuia să vin aici nu trebuia sas ție omul ce să facă!Nu una doua adresă incorectă! Rușine mare DPD!Huooo!

 43. DPD PITESTI – UN DEZASTRU ! DIN 3 LIVRARI , DE DOUA ORI M-AU TINUT BLOCAT ACASA SI BU AU SOSIT . CULMEA TUPEULUI,AM PRIMIT UN MESAJ DE LA DPD PRIN CARE IMI CEREAU SA SUN LA UN NR. DE TEL.F. SI SA-MI REPROGRAMEZ LIVRAREA INTRUCAT NU AM FOST GASIT ACASA LA ORA 18,36. CULMEA ERA CA IESISEM DE O ORA LA POARTA SI ASTEPTAM SA VINA. AM SUNAT ,MI-A RASPUNS O DOMNISOARA BLONDA SI A ZIS CA DOMNUL CURIER NU A MAI AVUT TIMP SA LIVREZE COMANDA ,ASA CA TREBUIE SA LE COMUNIC NR. DE AWAB CA SA MA REPROGRAMEZE. I-AM ZIS CA NU A TRECUT PE LA MINE SI CA NU ERA NORMAL SA MA NOTIFICE CA NU AM FOST GASIT ACASA .RASPUNS: ASA SE SCRIE SI CA DACA NU SUN SA MA REPROGRAMEZ AM DE ASTEPTAT . SUN,MUZICA,ROBOT,APASA UNU,5 MIN. MUZICA,ALA VOCE BLONDA,FAC REPROGAMAREA………., INCHID SI LE TRAG O INJURATURA DE MAMA .

 44. Cea mai neserioasa firma. M-au sunat azi sa-mi zica ca in 2minute imi livreaza coletul. Le-am zis ca nu sunt acasa dar, sa sune la un alt apartament si sa lase acolo coletul.
  A raspuns foarte politicos “da doamna, nici o grija”. In urmatoarele 5 minute am primit mesaj ca am fost cautata pentru livrare si nu am fost gasita acasa. Am sunat la companie sa cer numarul curierului, l-am primit, am sunat de “n” ori dar, nu a raspuns nimeni.
  E a treia oara cand imi fac probleme cu livrarea.
  Din pacate firma care imi trimite lunar coletul foloseste aceasta firma de doi bani. Din cauza neseriozitatii firmei de curierat am sa renunt la srviciile firmei care imi trimite coletul, nu mai am de suferit decat o luna.

 45. Salut
  Asteptam un colet bine inteles prin firma de curierat DPD
  Urmaresc coletu pana ajunge la Mogosoaia pe data de 26/01/2018 vineri (zic nu sun acum dupa colet sa vad care este situatia)
  Astept pana marti sun si surpriza imi spun ca pachetul sa returnat luni 29/01/2018 pentru ca nu avea adresa complecta (adresa fiind la curte nu avea Nr de Bloc, Apartament, Scara, Etaj)

 46. DPD Curier? Neseriozitatea si minciuna ii caracterizeaza.

 47. DPD COURIER ESTE CEA MAI VARZA FIRMA DE CURIERAT!!!!!!!.E POSIBIL CA O COMANDA SA DUREZA O LUNA DIN CAUZA UNOR INCOMPETENTI SI UNOR MINCINOSI?!!!!!
  DE CE DRACU NU VA INCHIDETI FIRMA CA SA NU MAI INCURCATI OAMENII!!!!!!!
  COLETUL MEU A FOST TRIMIS LA EI IN DEPOZIT DE PE DATA DE 26.11.2012 SI PANA IN ZIUA DE AZI NU S A LIVRAT. NICI DACA FACEAM COMANDA DUPA EBAY NU DURA ASA DE MULT
  DACA NU SUNTETI IN STARE SA ONORATI COMENZILE,DE CE DRACU MAI STATI LA TEJGHEA SI PRELUATI COMENZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 48. ACEEASI MOTIVATIE CA NU TE-A GASIT LA DOMICILIU.CA S-A TRECUT ADRESA GRESIT DAR CA NU POT EI REMEDIA GRESEALA CI…DEPARTAMENTUL COMENZI PE CARE NU AVETI CUM SA IL CONTACTATI.

 49. Cu certitudine DPD este cea mai penibila firma de curierat. Mincinosi,puturosi, hoti ( dispar colete din delozit), amatori, neseriosi, PENIBILI.
  Evitati pe cat se poate aceasta firma de curierat.

 50. Astept un colet de 2 saptamani ,am sunat de 8 ori la DPD am vorbit cu tot personalul de acolo la telefon !!Bătaie de joc imi spun ca maine,maine,maine si tot asa .Coletul se afla in depozit si ca fac procedurile bla bla bla ma duc cu vorba atat.Cum e posibil ca in fiecare zi sa-i telefonez si sa-mi spună acelasi lucru maine…maine…maine… nu au nici un interes de munca ba chiar isi bat joc de oameni!!Nu am cuvinte….Cea mai proastă firma de curierat jur!!!!

 51. Am primit un colet de la telecom acum doua luni iar depozitu slobozia nu a bine voit sa onoreze comanda

 52. Groaznici! Se lucrează foarte greu cu ei. Mincinoși, atunci cand ai “onoarea” sa ti se răspundă la telefon, iar coletul speri sa iti ajungă in decurs de o luna.

 53. CLIENT LA MILA DPD, FIRMA DE CURIERAT DE CEA MAI PROASTA CALITATE, DIMINEATA ITI TRIMITE SMS CU ASTAZI VA FI LIVRATA COMANDA, APOI SEARA SMS CU COMANDA NU A PUTUT FI LIVRATA SI CU NR FIRMEI GRESIT PENTRU A NU LE DA DE URMA. AM GASIT UN NUMAR PE NET, AM VORBIT CU UN BAIAT PE PARTEA DE PLASARI COMENZI CA PE STATUS COMANDA NU RASPUNDE NIMENI, SI BINEINTELES ACEEASI PLACA NU AU NUMARUL DE TEL AL CURIERULUI SI FOARTE NONSALANT ,, FACETI RECLAMATIE” DECI ORICUM NU LE DERANJEAZA ,,HABITATUL” CU NIMIC. O NESIMTIRE TOTALA!!!

 54. nu-i un serviciu prompt ,e ceva de lasa-ma sa te las ! fara viitor !!!!dati curand cheks !!!

 55. O firma extrem de neserioasa cu angajati obraznici si furiosi
  De exemplu soferul de pe IF 57 DPD

 56. dpd ploiesti cea mai proasta firma de curierat din judet astept un colet de o saptamana si nu mai ajunge si mai rau este ca sunt mintit ca am fost contactat telefonic si la adresa si nu a ajuns nimeni la mine

 57. Astept de sâmbătă sa apara colegele. Nu s-au livrat nici azi ca unul din ele a ajuns la Prahova in loc de Tg Jiu. Cică vin maine. De fiecare data se intampla asa. DPD E VARZA FRATILOR. NU MAI TRIMITETI CU EI. EU O SA EVIT PE VIITOR.

 58. Mi-a datbip de 3ori la ora 16 :20.si nu aveam cum sa raspund si pe urma lam sunat de cel putin 10 ori si nu mi-a raspus .si am sunat la dumneavoastra si mi sa spus ca am refuzat comanda. E din satul draganesti prahova si de fiecare cand am facut comanda ma injurat de fiecare data ma injurat si il cheama Nicodim Daniel curierat Draganesti Prahova

 59. cel mai bine suni la firma de curierat si spui ce se intampla. ei pot sa vada cine este curierul prea comod si sa il motiveze sa urce scarile pana la etaj. poate un lift la salariu?

 60. Buna ziua,

  Va rog sa imi spuneti, cei de la firma de curierat DPD sau orice alta firma, curierii nu trebuiesc sa vina la usa sa aduca comanda ? Este singura firma , atunci cand vine coletul trebuie sa cobori tu sa il ridici. Ei sunt foarte ocupatti si nu au timp . Mentioneaz ca stau la etajul 4 si mi s-a spus sa cobor sa preiau coletul. Nu este singura data cand se intampla asta si de fiecare data am coborat, mai putin azi si curierul zis ca va reveni maine .( astept sa vad daca vine la usa) .Astept un raspuns sa stiu daca pot sa le fac reclamatie.

  Multumesc mult.

 61. Domnule Constantinescu, va multumesc ca ati postat si la noi sesizarea. Va recomand sa contactat telefonic si in scris departamentul livrari de la DPD. Acesta este un articol independent. Nu avem nici o afiliere, doar ne mai varsam si noi aici oful. Alta metoda de rezolvare vad ca nu are asa mare efect. Multi dintre clienti sunt frustrati datorita modului de comunicare cu clientii.

 62. BUNA ZIUA. ASTEPT SI EU UN COLET DE AZI DIMINEATA IN LOC PLOIESTI PE NUMELE DE CONSTANTINESCU ADRIAN CU AVB 17341001278632, DL SOFER VORBINDU-MI FOARTE URAT SI INCHIZINDU-MI TEL IN NAS APOI NU A MAI FOST DE GASIT SI-A INCHIS TEL DE LA ORA 15-30 VA ROG INSISTENT SA LUATI MASURI SI SA IMI TRIMITETI COLETUL SI UN RASPUNS LA ACEASTA SESIZARE

 63. Este cea mai neserioasa firma de curierat,jalnica si mincinoasa. Rusine sa va fie Dpd,mintiti clientii cu nerusinare si nu livrati coletele niciodata astept un colet din 15 martie 2017 si tot mint ca il aduc dar nu mai vin decat cu minciuni. Sa va fie rusine nesimtitilor!!!!!

 64. Dpd- firma de curierat care nu are telefoane mobile cu care sa anunte inainte de livrare pe destinatarul coletului, isi bate joc de clienti, intarzie livrarile si pana la urma nu le efectueaza deloc din motive invocate precum adresa eronata sau destinatar lipsa, fara sa sune mai intai. Batjocura crunta la adresa clientilor. Evitati colaborarea cu aceasta capusa!

 65. Dpd- firma de curierat care nu are telefoane mobile cu care sa anunte inainte de livrare pe destinatarul coletului, isi bate joc de clienti, intarzie livrarile si pana la urma nu le efectueaza deloc din motive invocate precum adresa eronata sau destinatar lipsa, fara sa sune mai intai. Batjocura crunta la adresa clientilor. Evitati colaborarea cu aceasta capusa!

 66. Buna ziua, aștept de miercuri un colet de la dumneavoastră și nu pot sa intru in posesia lui deoarece curierul nu vrea sa l livreze după ora 16, iar eu pana la IRA aia sunat la servici…. deja au trecut 6 zile nu nu am primit coletul

 67. Ar trebuii sa se inchida aceasta fierma isi bate joc de oameni am alergat cu copilul in brate sa,l opresc si nu a vrut rusine sa le fie !a asteptat 5 10 min si nu mai putea jumat de minut de am aregat dupa el si nu a vrut sa opreasca am dat comanda de o saptamana. Si 2 zile si tocmai azi a venit rusine sa le fie si nici nu qa steptat macar sa o patesc ca sa o iau

 68. am fost anuntat de catre rom telecom pe data de27. 01.2017 coletul nr17265035806747 a fost livrat la firma DPD si am asteptat livrarea pina pe 06.02.2016.an aceasta zi la in juru orei 19 am sunat la DPD iar unul din operatori a luat legatura la [skener] si am fost anuntat ca pe data 08 02 2017 primesc coletul finca adresa a fost incorecta dar2 nr. de telefon au fost nealocate?? dar am comunicat din nou adresa si 2 nr.de telefon pentru contact si erau corecte. mentionez ca aceias adresa care este la comanda si 2 nr. de telefon nu am fost contactat sau mesaj nicidata .Pe08 am stat acasa dar coletul nu vine,sun din nou la dpd si am fost anuntat ca nu mai primesc coletul datorita faptului ca,coletul este undeva ratacit prin depzit an DROBETA TR. SEVERIN ?????? CE MAI ASTEPT COLELUL SI CAND [01 02 2018] CAND I SE DUCE GARANTIA de 1 an VA MULTUMESC ANTICIPAT pentru livrare.

 69. Am dat miercuri (01.02.2017) comada de o geaca de pe site-ul FashionDays si trebuia sa imi fie livrata de ieri. Am primit mesaj in jur de ora 8 dimineata ca astazi va fii livrat coletul. Am stat am asteptat ca vine…s-a facut ora 14 si am incercat sa sun curierul (eu avand nr. lui din mesajul primit la 8 dimineata) si bineinteles nu a raspuns nimeni,l-am sunat chiar de 3 ori.S-a fct marti si nimic,am sunat iara la numarul curierului tot de 3 ori si tot nu raspunde si am zis sa sun la centrul DPD . Am sunat si a raspuns o femeie si a zis ca se va livra pana la sfarsitul saptamanii. Nelamurirea mea este de ce trimit mesaje ca va fii livrat in jurul zilei respective si de fapt nu primesti atunci si de ce nu raspund la telefon?!

 70. Am trimis pe data de 12.12.2016 un Colet cu nr.de transport 17130000142393V care sa deteriorat pe drum nu stiu din ce cauza(probabil l-au trantit de la luat naiba)din Belgia l-au returnat care Constanta.Pe 23.12.2016 a Cajuns LA Sibiu unde a stat pana pe data de 11.01.2017 dupa nenumarate telefoane date la sediu la Bucuresti.Pe 13.01.2017 a Cajuns in Constanta dar astazi 17.01.2017 ora19 tot nu am intrat in posesia lui nici macar nu au avut bunul simt sa sune sa-mi spuna cand o s-al primesc.Deci vorbim despre professionalism maxim.

 71. Este un tertip folosit de curieri prin care trec in sistem informatii prin care au fost la adresa dar defapt nu au fost. Efectueaza introducere de date false in sistemele lor de raportare cand stiu ca locatia GPS nu este salvata in sistem sau stiu ca nu se verifica la milimetru traseul real. Inca se mai joaca cu clientii pentru ca au contracte mari. DAR va veni si rasplata serviciilor de 2 lei oferite. Vor aparea alternative pentru transportatorii actuali cum a aparut si UBER pentru taxiuri.

 72. te rog adreseaza-te cu aceste detalii despre colet direct transportatorului, acest site doar ofera cateva opinii din partea clientilor 🙂 despre transportatori

 73. buna ziua am si eu un colet la dumneavoastra va rog stiu ce se intimpla de nu lam primit nr coletului este17267026746247 va multumes adresa mea este ababei marian sos constantei.bl.c.1.sc.a.ap.3.etj.1negru voda jud constanta

 74. Buna ziua! de o luna trebuia sa primesc un colet,cum nu a ajuns am sunat la firma de curierat si doamna de acolo mi-a spus ca am refuzat coletul. Nu aveam cum sa refuz coletul pt ca era un cadou pt viitoarea mea nevasta. Eu sunt toata ziua acasa si nu a venit nici un curier. am mai incercat in alta zi sa dau comanda si din nou aceeasi problema,dar de data asta nu eram de gasit la adresa pe care am dato eu. am primit mesaj de la curier prin care imi spune ca in cursul zilei de 10.01.2017 va fi livrata comanda ,dar nu a venit nimeni pana astazi13.01.2017. va rog frumos daca se poate sa se faca ceva cu acest curier pt ca nu se poate ca noi sa fim bataia lor de joc. Am incercat sa sun la nr care imi apare la mesaj,dar nu raspunde nimeni .

 75. Buna ziua
  In legatura cu firma de curierat DPD .Este o mare rusine.Eu asa firma de curierat nu am mai vazut.
  Am comandat un telefon si trebuia sa mi se livreze in 27, decembrie 2016 si suntem pe data de 11 ianuarie 2017 si el nu a sosit.M-au amanat timp de cateva zile la rand ca vine azi si asa mai departe.Motivul nelivrarii a fost ca nu am raspuns la telefon.Nu este adevarat .Mereu am telefonul cu mine.Sunt mincinosi si lipsiti de bun simt.
  Si mi sa spus ca va sosi a doua zi iar cand am sunat in ziua respectiva mi sa spus ca a fost dat retur.Nu isi fac treaba si sunt de toata rusinea.Mi-as dori ca toata lumea sa afle de aceast firma de curierat sa nu apeleze la servicile lor sa pateasca ce am patit eu si multe alte persoane!!!!!!

 76. Cea mai de ca..t firma de currier, De o saptamana ma amana cu un colet.Sunt mincinosi.Aceasi povestee..v am sunat dar nu erati acasa.Nu recomand nimanui aceasta firma fantoma.tzeapa cu ei.

 77. Buna ziua,
  Am depus actele pt. o semnatura electronica la Certsing in 07.12. si in data de 21.12.inca nu am steekul de semnatura ,am sunat la ei la firma si mi-au sousc ca este in depozi la DPD IN Oradea din data de12. 12.Sun la DPD dupa foarte multe incercari in sfarsit raspunde o cucoana si imi spune ca am fost cautat si nu am avut nr. de telefon bun.Am zis sa-mi dea adresa depozitului din Oradea, imi da adresa ,ma duc la adresa din str. Ogorului,nr.28D,si ce sa vezi la adresa respectiva este un teren intravilan.Nici azi 21.12.nu am plicul de care am nevoie.

  O firma de curierat de CACAT!!!!!!!

 78. Asta cu s-a incercat apelarea e baliverna…
  In august mi-am trimis colet prin POsta din Olanda… ghici ce? IN romania trebuia livrat cu DPD. … Eu erma deja in tara… dupa indelungi cautari gasesc awb care putea fi urmarit pe site-ul dpd… caut pe site: s-a incercat livrarea, s-a lasat notificare… Intreb parintii ca acolo pusesem, evident ca nimeni nu incercarse nicio livrare, de notificare nu mai vorbim sa fi existat… pe atunci inca dadeau clientilor numerele de la depozite… dupa vreo cateva zile a ajuns coletul…
  Luna trecuta, respectiv pe 25 nov fac comanda idn germania (platita online) … coletul ajunge la eipe 30.11, il inregistreaza pe 2.12 la orele 2 a.m…. Nici pana in 08.12 coletul nu a fost scos la livrare….. Am cerut returul de la comerciat…
  Cat despre sunat… Acelasi comerciant, aceeasi firma de curierat DPD, alt individ pe masina ca era alta adresa: ma trezesc cu el direct la usa! zic: nu trebuia sa suni? el: ba am sunat! si mi-ati zis sa sunteti acasa…. Evident, nu mine nu vorbise…. dar macar atunci ajunsese coletul….

 79. Buna ziua
  S-a ridicat un cuier de la Praktiker Romania AWB17261005107257 in data de 22.11.2016 care trebuia sa ajunga in Bucuresti in data de 24-25-11.2016 .
  Acest cuier nu a ajuns nici in data de 07.12.2016 . Am sunat de nenumarate ori la sediul DPD si am fost acuzata ca deranjez pt. ca insist .V-i se pare corect ?
  V- a rog sa-mi comunicati daca acest cuier v-a mai veni vreodata in caz contrar v-oi comanda altul .

 80. Firma neserioasa, astept de 2 saptamani un colet comandat la EMag si nu a sosit pana acum, in conditiile in care este deja platit cu card de credit!!!!!!
  Sper sa dispareti de pe piata, firma neserioasa , ineficienta si inutila!!!!

 81. Firma aceasta trebuie desfiintata.Sunt niste ticalosi de oameni care nu-si fac treaba.Sa le fie rusine.

 82. DPD este un curier de cacat!

  Am asteptat 10 zile dupa o comanda (intr-adevar durata comenzii era intre 7-10 zile). Mi-am luat o zi marja de eroare si imi facusem programare la schimbarea cauciucurilor. Bine-nteles ca acele cauciucuri nu au fost livrate in timp util si mi-am luat multe in „frigider” de la service.

 83. Nişte nesimțiți, de 2 săptămâni imi zic ca se livreaza maine, se livreaza maine si nu am mai primit nimic… pentru ca domnul curier mi.a mai aduc ceva acuma 2 saptamani si i.am dat 50 de lei, iar eu am avut comanda de 8 lei si nu aveau sa.mi dea rest de la 50 si am mers pana in casa sa aduc 8 lei iar cei 50 nu mi.a mai dat inapoi… a plecat am sunat in zadar si pana la urma mi.a raspuns deranjat de nr. de apeluri. Si asa mi se soune de o saptamana ca: „maine vine”. Probabil domnul curier nu vrea sa.mi mai dea bani inapoi si nu vrea sa.mi mai aduca coletele! Nesimțire curată!

 84. Din ce am inteles contractual curierii nu garanteaza termenul de livrare.
  Ei dau sperante si fac tot posibilul.
  Totusi insistati catre ei poate gasiti un manager mai om si va ajuta sa urgentati livrarea.

 85. Buna ziua,
  s-a ridicat un colet de la firma Certsing cu ABV NR.17261005208174 in data de 18.10.2016 care trebuia sa ajunga la Cluj-Napoca in data de 19.10.2016. In data de 19.10.2016 la ora 12 coletul era in depozit la DPD.
  Mentionez ca acest colet trebuia sa ajunga la cluj in data de 19.10.2016. Dace o sa existe repercursiuni din cauza intarzierii coletului o sa va faceti raspunzatori si DPD-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *