Recomandare fotograf nunta Suceava

Am un prieten fotograf profesionist de nunta in Suceava. Daca aveti nunta, botez sau alte proiecte unde aveti nevoie de un fotograf bun eu il recomand cu mare caldura.

Cornel are un portofoliu frumos ca si fotograf de nunta. Dar mai ales ca pe proiecte de portrete care sunt folosite din ce in ce mai des de catre tinerele din ziua de azi. Acest om este pasionat de fotografie si inainte de lua un proiect discuta mult cu tine ca sa afle mai multe despre personalitatea ta. Zice ca il ajuta mult sa isi cunoasca tinta inainte de a o fotografia fie ca este intr-un eveniment mai stresant precum o nunta sau un botez sau este un eveniment mai relaxat in cadrul studioului foto.

„…intelegand personalitatea clientilor mei, pot selecta cele mai bune unghiuri si la final voi livra acele colaje care scot cel mai bine in evidenta personalitatea reala a subiectului fotografiat” Cornel Marian

Este adevarat ca nu este un fotograf ieftin, dar nici nu ar putea, pentru ca investeste multa energie +bani in aparatura care scoate imagini de calitate.

One thought on “Recomandare fotograf nunta Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *