Solutii CRM personalizate

eManage Solutii CRM personalizate

CRM Customer Relationship Management croit pe afacerea ta, construit dupa ideile tale. Te va ajuta sa vezi mai bine afacerea, pentru ca aduna intr-un singur loc tot fluxul de informatii din companie. Plecand de la Oferte, Contracte, Facturare, Gestiune Stocuri, si terminand cu Documente de Intrare/Iesire, Vouchere, Rapoarte de Performanta si multe altele.

CRM solutie managementul vanzarilor CRM EasySales

Simplificarea vanzarilor nu se poate face decat daca software-ul urmeaza procesul existent in companie. EasySales se ocupa de toate ariile procesului de vanzari, asa cum este definit el in afacerea ta. Prospectare, Ofertare, Contracte, Organizarea Fortei de Vanzari, Rapoarte, le ai pe toate la un loc, ca sa stii ce trebuie imbunatatit.

CRM Aplicatie managementul proiectelor CRM Project

Probabil ca proiectele tale urmeaza un flux anume, cu care te-ai obisnuit. Foarte bine. Ca sa fii productiv, software-ul de management al proiectelor ar trebui sa te ajute sa lucrezi cum vrei tu. Fie ca ai o echipa de 3 oameni sau de 100, 2 etape sau 30 in proiectele tale, Project o sa te ajute sa fii mai eficient in managementul proiectelor.

CRM Aplicatie software recrutare CRM HR

AS HR este un software de recrutare total personalizat. Procesul de recrutare, Analiza candidatilor, Statusul procesului de recrutare si Raportare sunt arii in care te ajutam sa fii mai eficient. Le vei avea pe toate intr-un singur loc, la indemana. Echipa ta va lucra mai eficient, iar candidatii vor aplica online mult mai usor.

Vrei sa iti administrezi afacerea dupa cum ai planuit tu? Ai o idee cum si ce trebuie sa faca aplicatia CRM pentru tine si angajatii tai?

Atunci, contacteaza-ne, foarte posibil sa putem construi aplicatia CRM personalizata de care ai nevoie.

Cea mai simpla aplicatie CRM este cea care urmeaza fluxul din organizatia ta. Daca proiectul devine prea costisitor gasim solutii alternative.

Oferta CRM Solutii software personalizate

Facebooklinkedinmail