Zimplu CRM Aplicatie Romaneasca Online

Aplicatie CRM Online Romaneasca

Zimplu CRM este aplicatia Online pentru vanzari construita pentru un management organizat al contactelor, al departamentului de vanzari si a serviciilor de suport pentru clienti. Usor de folosit si rapida, aplicatia Zimplu CRM este perfecta pentru intreprinderile mici si mjlocii care au nevoie de control si o organizare mai buna a activitatilor desfasurate de oamenii de vanzari, avand ca rezultat eficientizarea muncii si cresterea vanzarilor pentru fiecare angajat din departament.

Zimplu CRM sistem simplu online limba romanaInterfata prietenoasa este primul lucru pe care il observam in momentul in care incepem sa folosim Zimplu, fiind foarte usor sa gasim ce cautam, sa urmarim discutiile avute cu diferiti clienti si sa facem follow-up lucrand eficient si rapid.

De ce sa alegeti un CRM online simplu si in limba romana?

Cu Zimplu CRM putem programa activitati atat pentru noi cat si pentru colegi, tinem evidenta solicitarilor venite de la clienti, cream oportunitati de fiecare data cand realizam o vanzare urmand sa generam rapoarte pentru a masura rezultatele agentilor si grupam baza noastra de date pe categorii. De asemenea, este foarte usor sa importam baza noastra de date si la fel de usor este sa exportam toate contactele in excel sau in orice alt spreadsheet, fara sa pierdem date sau informatii.

Fiecare firma functioneaza diferit si cu totii avem nevoie informatii diferite cand vine vorba de baza noastra de date pentru vanzari, de aceea Zimplu este foarte usor de customizat, avand posibilitatea sa cream campuri personalizate si sa selectam ce coloane sa fie vizibile in momentul in care vizualizam lista cu companii, contacte, activitati, oportunitati sau tichete suport.

Zimplu CRM a fost creat de o echipa de tineri Romani cu experienta solida in domeniul vanzarilor si IT pentru a creste eficienta activitatilor si pentru a reduce costurile operationale. Solutia Software a pornit de la ideea de a crea o aplicatie usor de folosit care sa ajute agentul de vanzari obisnuit sa contacteze mai multe companii intr-un timp mai scurt si sa creasca vanzarile generate cu acelasi numar de ore lucrate.

Deci, Zimplu CRM este clasata la solutii crm online

Facebooklinkedinmail