Salesforce in Romania si CIA SUA

Salesforce in Romania via Vivek Kundra?

Fostul CIO (seful biroului de informatii) al SUA Vivek Kundra se alatura echipei Salesforce in pozitia de EVP (executive vice president) pentru pietele emergente. 

Ce legatura ar fi intre expasiunea Salesforce in Romania, alte piete emergente si Vivek Kundra,  fostul sef al serviciilor de informare SUA? Kundra sa alaturat companiei  salesforce ca vicepresedinte executiv al pietelor emergente in urma unui contract strategic gandit de actionarii companiei.

Kundra a aderat la administratia Obama în martie 2009. Ca prim ofiter sef de informatii al Statelor Unite, Kundra a atins recodul a mai mult de 80 miliarde dolari investitii in tehnologie si a fost un evanghelist timpuriu a cloud computing-ului în sectorul public. Kundra autorul initiativei Cloud Computing in sistemul politic din US, care are scopul de a oferii exemplu organizatiilor din întreaga lume cu privire la modul de a fi eficiente, cu mai putine resurse utilizand ultimele tendinte din domeniul IT.

Despre Vivek Kundra si viitorul salesforce

Kundra a condus, de asemenea, initiativa Data.gov, care are ca scop democratizarea accesului la date, tot la initiativa lui  s-a lansat Federal IT, tablou de bord, care ofera o evaluare a costurilor celor mai mari proiecte IT din guvernil SUA.

„Vivek Kundra este un vizionar in tehnologie care a deschis ochiii a milioane de oameni referitor la puterea de transformare a cloud computing-ului”, a declarat Salesforce CEO si fondator Marc Benioff

Conducerea lui perturbatore este exact ceea ce  are nevoie industria pentru a accelera dezvoltarea intreprinderiilor sociale.

Înainte de a fi CIO al SUA, Kundra a fost chief technology officer pentru Washington DC si a fost secretar adjunct al comertului si al tehnologiei pentru statul Virginia. În i2011, Kundra a demisionat din functia de CIO pentru a lua o bursa la Universitatea Harvard, un program comun cu Scoala Kennedy si Centrul Berkman pentru Internet si Societate.

SalesForce.com solutii CRM onlineSalesforce este  cea mai reprezentativa companie dezvoltatoare a tehnologiei cloud computing, care ofera software pentru afaceri pe baza unui abonament. Compania este cel mai bine cunoscuta pentru on-demand Customer Relationship Management (CRM). Salesforce a fost fondata in 1999 de fostul director executiv Oracle Marc Benioff si a fost un pionier în dezvoltarea de platforme software pentru intreprinderi prin proiectul sau AppExchange.

 

Facebooklinkedinmail